Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

WItam, mam problem ze znalezieniem pewnego filmu ktorego ogladalem juz dawno temu.
Tematyka wyscigi. Jest mega podobny do Szybcy i wściekli Tookio Drift.
Pewnien chlopak popadl w klopoty poprzez nielegalne wyscigi samochodowe i jedyna opcja zeby nie poszedl do poprawczaka bylo przeporwadzenie sie do ojca do jakiejc...

więcej

Szukam filmu a raczej czarnoskorej niskiej aktorki w krótkich włosach. Kojarzy mi się z filmami komediowymi. W filmie kojarzę ją jako pomoc bialej kobiety. Biała na wskutek wypadku czy jakiejś innej traumy bała sie jeździć samochodem więc czarna woziła ją wszędzie a biała leżała na rozłożonym przednim siedzeniu

Pamietam tylko 1 scene, akcja w jakims duzym amerykanskim miescie inwazja obcych (potrafia przybrac forme ludzi ) ktos podobny to ROCKA idzie z czarnym i spotyka typowych redneckow i pyta sie ich czy lubia czarnych a onai odpowiadaja cos w stylu "kochamy wszystkich naszych ziemiskich braci" zabija ich. Potem spotyka...

więcej

Hej, czy moglibyście polecić jakieś filmy, trzymające w napięciu, w których bohater podejrzewa kogoś o morderstwo? Coś podobnego jak w filmie "Niepokój" (2007).

Czesc, szukam filmu ale nie znam tytulu, jestem pewien, ze ktos z Was go skojarzy.
Grupa znajomych spotyka sie i umawia, ze kazdy odebrany sms bedzie odczytywany na glos jak i kazda ich odebrana rozmowa przez telefon bedzie puszczana na glosnik.
Chodzi o to aby nikt nie mial nic do ukrycia i co potem z tego...

Bardzo mało pamiętam, chyba tylko samo zakończenie.

Nie wiem czy przygodowy, czy sensacyjny.

Możliwe że była to tylko historia o drwalach, lub coś
więcej, ale tego już nie pamiętam.
Przed oczami mam jedną scenę ,końcową, gdy w jakiejś bazie do rzeki staczano gigantyczne pnie , by je później spławić....

więcej

Witam
Poszukuję tytułów filmów horrorów lub thillerow z matką jako głównym bohaterem

Witam!

Szukam bajki z lat 90 - pamiętam, że składała się ona z serii bajek, w jednej czarownica leciała nad wioska i szukała chłopca, który się ukrył. Ta czarownica wyglądała strasznie (ta bajka była dosyc mroczna wtedy dla mnie). W jednej bajce była tez ogromna przepaść, która trzeba było przeskoczyć i księciu się...

więcej

Witam, poszukuję starego filmu z gatunku horror/thriller dla moich rodziców, który widzieli około 20 lat temu na kasecie VHS. Problem polega na tym, że kiedyś wypożyczyli ten film z wypożyczalni i na kasecie było napisane że to "Lśnienie", jednak jak się okazało to wcale nie był ten film, więc szukam prawdziwego...

Chyba Gral w nim Seagel Ale nie jestem pewna. Pamietam tylko jedna scene grupa ludzi przebranych za policjantow(?) przyczepia jakies czujniki do furgonetek pozniej jakas akcja na moscie ta grupa na motorach cos... Byc Moze to Film Mroczna dzielnica. Jest ktos w stanie potwierdzic czy bylo tam cos podobnego? A Jak nie...

więcej