cześć. chciałbym wam wszystkim powiedzieć że ten film już bez oglądania można ocenić na 1. sam tytuł o tym mówi.
Jakiś czas temu oglądałem film, chyba niemieckojęzyczny, przedstawiający od środka nie do końca dopasowany związek; widać było, że para głównych bohaterów próbuje być ze sobą "na siłę" mimo nie do końca zgodnych charakterów. Bezsens tego związku był kontrastowany z namiętną relacją kolegi głównego bohatera. Akcja...
1.Pewnego razu na dzikim zachodzie
2.Ranczo w dolinie
3.Poszukiwacze
4.Dwaj z teksasu
5.Człowiek zwany piszą
6.Łowcy skalpów
7.Zawodowcy
8.Nosiła żółtą wstążkę
9.Ostatni wóz
10.Na tropie sokoła
11.Powrót rewolwerowca
12.Przełomy missouri
13.Szeryf
14.Śmierć jeżdzi konno
15.Teksas po drugiej stronie...
O takiej dziewczynie która zginie przy drodze, potraci ja auto lub to był wypadek samochodowy i przy tej drodze pozniej bedzie stał krzyz, pojawi sie taka antyspołeczna dziewczyna jezdzaca na deskorolce i w ta dziewczyne wstapi duch tej martwej dziewczyny zeby mogła skontaktowac sie ze swoja matka
Witam mozecie mi poleciec jakies dobre thrillery badz dramaty, o zwyklych ludzkich problemach, cos jak "Manchaster by the sea", "Czule slowka", "Co gryzie gilberta grepa".
Cześć!
Szukam filmu - amerykański, sensacyjny bądź przygodowy, +/- lata 80-te, o broni nuklearnej. Niewiele pamiętam - ktoś skradł pluton, ktoś go szukał, wyścig z czasem. Cały film pojawiała się fraza "pluton" - właśnie nie "uran" czy inna substancja, ale "pluton".
Zapadła mi w pamięć jedna scena:
dwóch mężczyzn,...
Nie musi być jakaś skomplikowana fabuła
Interesują mnie filmy gdzie ludzie udają miłość/ związek a potem się w sobie zakochują albo mogą być jakiekolwiek
Ostatnio oglądałam jak stracić chłopaka w 10 dni i moja dziewczyna wychodzi za mąż bardzo mi się podobało :)
Film to telewizyjna produkcja niższej klasy (USA lub Kanada) ,którą widziałem może w latach 1998-2003- trudno mi ustalić.
Fabuła: naukowcy pracują na d przeszczepem głowy. Operacja się powodzi, ale kandydat zaczyna przejawiać dziwne zachowanie , mianowicie ma przebłyski pamięci z przeszczepionego ciała. Po czasie...