Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film jest o dziewczynie która jest naukowcem, zrobiła doktorat z astronomii. Dziewczyna jedzie do swojej rodziny na świeta bo chlopak z ktorym mieszka jest w delegacji. Jadac do rodziny w autobusie spotyka kowboja z ktorym sie zaprzyjaźnia i umawia sie z nim zeby pokazac mu miasto. Później akcja rozgrywa sie na...

Szukam filmu pamiętam że facet miał dostać milion w spadku ale najpierw miał wydać tam jakąś cześć fortuny żeby Mugl dostac

witajcie,
jedyne co pamietam z fabuly to to, ze byly dwie siostry- chyba rozdzielone w dziecinstwie- nie jestem pewna, ale chyba mialy jakies zdolnosci paranormalne. watek tyczyl jednej z siostr, ktora miala chyba zanik pamieci.
pamietam tez, ze siostra miala wspomnienie o szafie w swoim domu- odkryla, ze przez...

Witam, szukam filmu. Film był chyba komedią. Lata 80-90. Amerykański. Pamiętam z niego scenę, w której bohater naciska dzwonek do drzwi po czym wali się cały dom.

Cześć, czy słyszeliście o tym filmie? Z tego co znalazłem wynika, że film jest robiony przez fanów i nie jest powiązany z wytwórnią ani z autorką HP. Czy macie przypuszczenia, czy film się pojawi w wersji pełnometrażowej, albo czy powstały już tego typu produkcje, nagrywane przez fanów/amatorów?
Link do trailera:...

Kiedyś obejrzałem taki film w telewizji, chciałbym jeszcze raz go obejrzeć. Była to bajka w której bohaterami były postacie które wyglądały nieco jak kijanki i unosiły się w powietrzu. Nad ich planetę przylecieli ludzie mocno zniszczonym statkiem kosmicznym, jednak aby móc zamieszkać na tej planecie musieli zmienić...

Leciał w latach 90' na HBO. Raczej film familijny. Pamiętam, że była rodzinka: ojciec, matka, syn i córka. Wszyscy ubrani co najmniej dziwnie, być może wszyscy ubrani byli w ten sam kolor. Być może dzieci identycznie ubrane były jak rodzice. Być może to były nawet lata 60'. Nie jestem pewien. Jeśli komuś coś mówi to co...

więcej

A dzień dobry. Oglądałem ostatnio serię Poirot z Suchetem i niestety kończą mi się już odcinki. Szukam czegoś podobnego jeśli chodzi o jakość. Dobrze nakręcone, niemal zawsze ładne ujęcia, małe smaczki i wtrącenia akcentujące osobowości postaci czy też ubarwiające film. Gra aktorska porządna, z rzadka coś nie zaiskrzy...

więcej

Poszukuje filmu '' A Prayer before dawn '' bardzo mi zależy , nigdzie nie moge go znaleźć , pomóżcie ludziska bo zapowiada sie fajnie po zwiastunie

Hej, od jakiegos czasu szukam pewnego chyba francuskiego filmu o grupie dziewczyn i grupie chłopaków i oni się strasznie nie lubią i ciagle ze soba rywalizują albo zabierają sobie bazy i któregoś dnia dziewczyny chcialy uratowac kury, zeby nie byly zabite przez babcie jednej z dziewczyn i wtedy proszą chłopaków, zeby...

więcej