Film jest o dziewczynie która jest naukowcem, zrobiła doktorat z astronomii. Dziewczyna jedzie do swojej rodziny na świeta bo chlopak z ktorym mieszka jest w delegacji. Jadac do rodziny w autobusie spotyka kowboja z ktorym sie zaprzyjaźnia i umawia sie z nim zeby pokazac mu miasto. Później akcja rozgrywa sie na...
Szukam filmu pamiętam że facet miał dostać milion w spadku ale najpierw miał wydać tam jakąś cześć fortuny żeby Mugl dostac
witajcie,
jedyne co pamietam z fabuly to to, ze byly dwie siostry- chyba rozdzielone w dziecinstwie- nie jestem pewna, ale chyba mialy jakies zdolnosci paranormalne. watek tyczyl jednej z siostr, ktora miala chyba zanik pamieci.
pamietam tez, ze siostra miala wspomnienie o szafie w swoim domu- odkryla, ze przez...
Witam, szukam filmu. Film był chyba komedią. Lata 80-90. Amerykański. Pamiętam z niego scenę, w której bohater naciska dzwonek do drzwi po czym wali się cały dom.
Cześć, czy słyszeliście o tym filmie? Z tego co znalazłem wynika, że film jest robiony przez fanów i nie jest powiązany z wytwórnią ani z autorką HP. Czy macie przypuszczenia, czy film się pojawi w wersji pełnometrażowej, albo czy powstały już tego typu produkcje, nagrywane przez fanów/amatorów?
Link do trailera:...
Kiedyś obejrzałem taki film w telewizji, chciałbym jeszcze raz go obejrzeć. Była to bajka w której bohaterami były postacie które wyglądały nieco jak kijanki i unosiły się w powietrzu. Nad ich planetę przylecieli ludzie mocno zniszczonym statkiem kosmicznym, jednak aby móc zamieszkać na tej planecie musieli zmienić...
Leciał w latach 90' na HBO. Raczej film familijny. Pamiętam, że była rodzinka: ojciec, matka, syn i córka. Wszyscy ubrani co najmniej dziwnie, być może wszyscy ubrani byli w ten sam kolor. Być może dzieci identycznie ubrane były jak rodzice. Być może to były nawet lata 60'. Nie jestem pewien. Jeśli komuś coś mówi to co...
więcejA dzień dobry. Oglądałem ostatnio serię Poirot z Suchetem i niestety kończą mi się już odcinki. Szukam czegoś podobnego jeśli chodzi o jakość. Dobrze nakręcone, niemal zawsze ładne ujęcia, małe smaczki i wtrącenia akcentujące osobowości postaci czy też ubarwiające film. Gra aktorska porządna, z rzadka coś nie zaiskrzy...
więcejPoszukuje filmu '' A Prayer before dawn '' bardzo mi zależy , nigdzie nie moge go znaleźć , pomóżcie ludziska bo zapowiada sie fajnie po zwiastunie
Hej, od jakiegos czasu szukam pewnego chyba francuskiego filmu o grupie dziewczyn i grupie chłopaków i oni się strasznie nie lubią i ciagle ze soba rywalizują albo zabierają sobie bazy i któregoś dnia dziewczyny chcialy uratowac kury, zeby nie byly zabite przez babcie jednej z dziewczyn i wtedy proszą chłopaków, zeby...
więcej