Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Sie ma,

słuchajcie niedawno oglądałem film motywacyjny "Dream" którzy ludzie oglądają aby być DoktoRami, do tego aby ukończyć ważne dla nich kursy, i tak dalej. Ten klip to zlepek kilku filmów pt. Dream - Motivational Video autorstwa Mateusz M.

Byłem w tym roku w Warszawie i jeden człowiek powiedział mi, gdyż...

więcej

Witam.
Pamiętam tylko kilka szczegółów - wioska nękana przez gang motocyklowy i samotny bohater, w jednej ze scen rozciąga linę pomiędzy słupami a motocykliści wjeżdżając w pułapkę tracą głowy - głowy w kaskach turlały się po podłodze.
Dziękuję bardzo.

Hej, czasami po głowie mi chodzi taki film który oglądałam jak byłam dzieckiem na DVD.
Przedstawiał on porwane dziewczyny do jakis burdeli coś w tym stylu (Azjatki) zarządzał nimi jakiś starszy mężczyzna (tez Azjata) główna postacią być mężczyzna który próbował je uratować pomagała mu rzekomo dziewczyna która uciekła...

więcej

Poszukuję starszego filmu, natomiast nie znam oryginalnego, ani polskiego tytułu, oraz nie znam również nazwisk aktorów.
Oglądałem ten film w latach 90-tych. Film z lat 80' czy 90', kino akcji czarny bohater wydłubywał ludziom oczy i wrzucał do akwarium w swoim biurze czy klubie, prawdopodobnie amerykańska...

Dzień Dobry/Dobry Wieczór,

szukam filmów religijnych dotyczących medytacji chrześcijańskiej w obojętnie jakim nurcie bądź filmu nawet biograficznego o 7 grzechach głównych.

Tutaj jest na youtube seria filmów o umiłowaniu piękna, filokalii:
https://youtu.be/T7yTE4ap9q8

Natomiast czegoś w tym duchu szukam....

więcej

Przeczytałem opis na innym forum i mnie zaciekawił. Może ktoś z Was skojarzy :-)

Myślę, że to film telewizyjny. Mężczyzna, Clayton, i kobieta, Brianna, są małżeństwem i mają córkę, Lily. W jakiś sposób rodzina zostaje wplątana w przestępstwo, które prowadzi do morderstwa. Brianna początkowo nie pamięta wyraźnie...

Film z roku około 2018-19. Fabuła tzw. szkatułkowa, kilka dziwacznych historii połączonych postacią faceta z pociągu, który jest psychiatrą/pisarzem/pacjentem.

Szukam takiej piosenki. na teledysku chłopak wchodzi do budki telefonicznej i dzwoni do dziewczyny, a kiedy ta odbiera on jej spiewa piosenkę. Coś takiego "Try, Try, Try"
VIVA lata 0.

Szukam filmu polskiego, w którym była scena jak kręcą reklamę proszku do prania. Włożyli brudną koszulę a wyciągnęli poskładaną nową z pralki. Była to jakaś komedia/komediodramat, nie mogę sobie przypomnieć tytułu

Szukam filmu Oliver Twist z 2005 roku w wersji z polskim lektorem (nie dubbingiem) lub napisami. Będę wdzięczna za informację.