Film przypomina stary film wojenny i żołnierzach uzbrojonych jak z czasów 2 woj., czarował ich jakiś czarodziej był chyba w samych długich białych spodniach , na końcu zabija gościa nabojem z własnej dłoni udającej pistolet .
Znalazłem przez przypadek o gościu co znalazł chyba w ścianke swojego domu coś jak Vagine żywa to się ruszało , facet to zapłodnił i coś się z tego urodziło .
Film z roku około 2016. Akcja rozgrywa się po wojnie w nadmorskiej wsi.
Nauczycielka nawiązuje romans z uczniem. Jedno z nich chyba tonie.
Szukam filmu z lat 1978-1983, francuski, o jakiejś grze telewizyjnej w której giną ludzie, chyba długi tytuł. Nie jest to "Śmierć na żywo", raczej film akcji.
Witam. Poszukuję tytułu filmu katastroficznego który baaaaardzo dawno temu oglądałem w dzieciństwie. Z tego co pamiętam film był CHYBA o trzęsieniu ziemi jednak najważniejsza scena jaką zapamiętałem, to ta w której główni bohaterowie pompują chyba piankę poliuretanową/żwicę epoksydową do wnętrza ziemi aby zapobiec...
Jw , pamietam jedynie ,ze policja znajduje zywa dziewczynke na koncu filmu ,ktora przebywa z jakas kobietą , na koncu filmu jest rowniez scena jak rodzice przyjezdzaja autem ,wysiadaka z niego po czym z domu wychodzi dziewczynka uwolnia przez policje
Od lat szukam tytułu filmu z lat 80-tych lub pierwszej połowy 90-tych, który opowiadał o tym jak dziennikarka przeprowadzić chciała na żywo w TV wywiad z gościem z więzienia (nie pamiętam czy był on skazany na śmierć czy za co siedział). Sytuacja wymyka się spod kontroli i gość ten obezwładnia te dziennikarkę i bierze...
więcej
Też szukam filmu - był taki dramat / obyczajowy trochę w klimacie Dr Quinn opowiadający o nauczycielce która oddelegowana zostaje do wiejskiej szkoły w bardzo małym amerykańskim miasteczku, małej konserwatywnej społeczności.
Problemem na miejscu okazuje się że budynek (drewniana chata) tej szkoły wg mieszkańców tej...
Dzień dobry. Chciałbym spróbować swoich sił w napisaniu recenzji, lecz nie wiem jak to zrobić w sensie technicznym. Przeczytałem cały oficjalny artykuł filmwebu odnośnie pisania np recenzji tutaj link: https://www.filmweb.pl/instructions#filmsAndSerials__texts--reviews Jest tam informacja o formularzu z edytorem...