Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam ! Poszukuję tytułu filmu familijnego USA, emitowanego przez naszą telewizję do południa, w tzw. teleranku, którego bohaterem jest zagadkowy, niejaki Tom Stone. Błąka się, czy też ukrywa w podmokłych lasach, które przemierzają na łodzi nieletni bracia z pobliskiej farmy. Ich przypadkowe spotkanie z "włóczęgą"...

Dosyć dawno oglądam pewien horror, niestety mało pamiętam.
Wiem, że chodziło o to, że jakaś para miała dwójkę małych, chorych dzieci w podobnym wieku i jednego starszego syna, który wyjechał na studia. Gdzieś jechali więc zatrudnili jakąś dziewczynę, żeby opiekowała się ich dziećmi (wydaje mi sie, że przez jeden...

Hej kojarzy ktoś może film animowany, był o dziewczynie uwięzionej w ciele starej kobiety, był dom na kurzej łapie, postacie trochę w stylu mangi, był też chyba jakiś młodzieniec :D super gdyby ktoś znał tytuł

Witam , ogromna prośba , proszę o pomoc w odszukani filmu :)

Film leciał w TV pewnie nie jednokrotnie , myślę że był to film z lat 80+ , 90+ , akcja chyba w nowym Jorku , klimat w okresie świątecznym z tego co kojarzę . Fabuła polegała na tym że główny bohater był taksówkarzem i woził ludzi rozmawiając z nimi na...

więcej

Hej.
Horror dość świeży ,facet znajduje w domu kostium klauna i go zakłada.Ale nie wie,że kostium jest przeklęty i zaczyna zamieniać się w klauna.

Malo z niego pamiętam ale takie najważniejsze fakty:

4 facetow tak jakby z jednego rodu i mieli magiczne moce , ale im czesciej ich uzywali tym szyciej sie starzeli. ojciec jednego byl juz strasznie stary i schorowany przez to , ze non stop naduzywal tej mocy. jeden z nich po 18mial osiagnac najwieksza moc
I ktos...

więcej

Szukam bajek animowanych świątecznych

Lata 80te stary dobry Horror "Haunted by Her Past".

Hej, szukam filmu którego nie znam nazwy, jedynie pamiętam jak się kończy, a mianowicie milioner spotyka sie w loży vip na stadionie do futbalu amerykańskiego.
I ta jedna osoba proponuje zakład o to, że zgadnie zawodnika, którego on wybierze.

Witem opisze co pamiętam z tego filmu :) W filmie był chłopiec wydaje mi sie że nie pochodził z bogatej rodziny raczej takiej biedniejszej potem dowiaduje się że jego bratem o którym nic nie wiedział jest sławny piłkarz i próbuje się z nim skontaktować . Proszę pomóżcie xd