Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmów o farmerach i życiu na farmie.
Proszę o wasze propozycje.
Pozdrawiam

W którym chyba to była żona trująca męża spaghetti on to żarł i żarł ale nic mu nie było potem wynajeła kogoś żeby go zastrzelił

Witam, chciałbym wiedzieć jak nazywa się aktor,który grał epizod w nowym pitbullu. W scenie gdzie Cukier zebrał na polu grupę byłych zawodowych żołnierzy dowodził nimi aktor - dobrze zbudowany z tatuażami. na pytanie Gebelsa powiedział, że mają tam...

Cześć wszystkim Szukam dość starego filmu Oglądałem go jak byłem mały film chyba z lat 80 i 90 akcje filmu pamiętam Tyle że był mały chłopczyk który wrzucił jakąś monetę do maszyny chyba w cyrku albo wesołe miasteczko opuszczonym w tej maszynie były jakieś albo Budda czy jakiś inny gostek i przeniósł się w czasie do...

więcej

Witam.

Szukam seriali i filmów o graczach komputerowych, geekach etc. Coś jak film Babcisynek albo seriale Big Bang Theory czy też Sillicon Valley.

Ktoś coś? :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam szukam filmów o szkole w stylu kick ass lub niesamowity spider-man .Nie jest warunkiem koniecznym posiadanie super mocy czy cos wazne jest aby tzw szkolne posmiewisko wkoncu postawilo sie i jak w spider czy kick znalazlo kobietke itp :) Fajne tez bylo po prostu walcz ta czesc gdzie przeprowadzil sie i w nowej...

Witam rok temu okolo wpadlem na film ktory chcialbym obejzec i teraz a wiec tak ; Akcja rozgrywala sie w szkole uczniowie prawdopodobnie mieli zostac za kare w szkole po lekcjach lecz jeden zaczal po kolei mordowac kazdego jakby ktos zorientowal sie co to byl za film prosze o odpowiedz na koncu policja weszla do...

Kilkanaście lat temu w tvp leciała komedia,chyba były 2 lub 3 odc o zwariowanej rodzince szwedzka,holenderska lub inna Byl tam zwariowany tatuś,cycata córeczka ,synek,żonka .Troszkę to patologiczna rodzinka .Nie chodzi mi o Grys Wordów!Bardzo rozrabiali lecz była niesamowicie zabawna.Czu ktoś kojarzy tytuł?

http://dl.bolidesoft.com/stills/stilla58d71f01f52ecf390e2b67739bf6bce.png