Film oglądalam w PTV wpozną jesienia albo zimą 95/96.
Bardzo smutny,opowiada o kobiecie samotnie wychowującej dziecko.Dziecko to dziewczynka ok.6-7 lat.
Kobieta najpierw traci mieszkanie,a pozniej pracę i razem z corka trafiają na ulicę.
Mają potem rozne perypetie,spia przez jakis czas w schroniskach dla...
Witajcie, tak jak w temacie chciałem zacząć dyskusje o filmach przereklamowanych wg Was albo ogólnie o filmach, z którymi macie jakiś "problem".
Wpisujcie swoją listę z uzasadnieniem albo rozpocznijcie dyskusje argumentując za jakimś filmem ;) Nie obędzie się bez kontrowersji.
moja lista :
- Awatar - najbardziej...
Witam, szukam filmu prawdopodobnie na faktach, Amerykański. Mężczyzna przetrzymuje ofiary w piwnicy do której wejście ukryte jest przez maskę starego pickupa stojącego w ogródku, oczywiście rodzina się nawet nie domyśla.
Chcę obejrzeć taką komedię familijną na której można pęc ze śmiechu. Najlepiej żeby ze scen się smiać a nie z tekstów
Czy ktoś może wie jak nazywa się tytuł filmu. Widziałam go kiedyś w telewizji i nie mam pojęcia jaki był tytuł była bym wdzięczna gdyby ktoś mi pomógł. Film polegał na tym że gróbka znajomych pojechała do jakiegoś lasu nie pamiętam już dokładnie. W małych jeziorkach były pijawki które coś przenosiły i każdy kto wszedł...
więcej
Początek konwersacji na czacie
19:03
Witam, szukam filmu, który leciał dawno temu na TVP. Pamiętam, że w początkowej scenie była mała dziewczynka, która szła przez jakąś łąkę albo pola, nie wiem dokładnie i był tam też czarny facet. W następnych scenach jest pokazana ta dziewczynka(chyba) jako dorosła kobieta(ok...
Zapraszam do komentowania do podzielenia się swoimi przewidywaniami
http://www.filmweb.pl/user/Michal17/blog/576086-Z%C5%82ote+Globy+2017.+Moje+ocze kiwania+co+do+zwyci%C4%99zc%C3%B3w.
Witam, szukam filmu tak jakby animowanego - część akcji dzieje się w świecie rzeczywistym, a część w świecie fikcyjnym. Wydaje mi się że film opowiadał o córce i matce, a świat fikcyjny był związany z krainą snu, być może ktoś był w śpiączce nie pamiętam. W każdym razie córka bodajże przemierzała tę krainę spotykając...
więcej
Lubie jak filmy czy seriale są napakowane efektami specjalnymi i jak są nowsze to zazwyczaj tak jest jak macie to podajcie wszystko co znacie głównie nastawiam się na seriale bo filmy zostawiają taki niedosyt a trfają maks 2h :P
z seriali to oglądałem:
jakbyście mogli podawać tytuły typu flash, supernatural czy...