Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy kto zna tytul filmu ja go ogladalem dawno moze jakies 10 lat temu wyporzyczylem kasete ze sklepu i nie pamietam nazwe tg filmu no wiec ten film byl o takim jedniemu gosciu co uciekl z wiezienia i uciekal zioltem Busem szkolnym to sie dzialo w USA nie pamientam gdzie dokladnie ale tylko pamietam jak uciekal busem...

więcej

coś w tytule w stylu "Dzieci diabła" albo "Diabły" był to dokument wywiad z starymi weteranami którzy dokonywali rzezi w chińskich wioskach, część z nich wpadła chyba w chińską niewolę, gdzie jak gdyby zmieniono im światopogląd (idee komunizmu, sprawiedliwości i takie tam) po wojnie chyba jak ich odesłano do Japonii,...

więcej

Film wojenny, prawdopodobnie ma minimum z 8-10 lat, a na nawet więcej i mam tylko jedną scenę z tego filmu. Ze szpitala(być może to hospicjum, albo jakiś ośrodek leczniczy itp.) Niemcy (na 90% Niemcy) rozkazują wszystkim pielęgniarką wyjść przed budynek. Ustawiają je w szeregu. Potem jednej z nich zakrywają oczy...

Chodzi o film o typowym północnoamerykańskim lunaparku. Bohaterami byli taki chłopiec jak dobrze kojarzę i czarnoskóry mechanik tak jakby od tych urządzeń. Akcja tak jakby przez cały film się tam toczyła. Ten mechanik z ekipą uratował ludzi będących w symulatorze podczas ruchu, który dostał awarii. Miał jakiś wątek...

Głównym bochaterem jest męszczyzna , który żeni się z jakąś Japonką czy Azjatką by zapewnić jej stałą wizę by ją nie deportowano . Ma przyjaciółkę lesbijkę którą zapłodnił by urodziła dziecko sobie i jej partnerce . Tak trochę komedia trochę ibyczajówka . Nietypowy film ale wciąga widziałam kawałek i chętnie zobaczę...

więcej

Witam. Oglądałem kiedyś film w którym grupa znajomych jedzie do miasteczka (Prawdopodobnie odwiedzić babcie jednego z nich) ale na miejscu odkrywają opustoszałe miasto i po chwili atakują je zarażone jakimś wirusem kobiety. Jedna z kobiet podróżujących z bohaterami również się przemienia i po jakimś czasie odnajdują...

więcej

Cześć

Uwaga, będą spoilery.

Szukam od kilku lat dwóch filmów które dwano temu oglądałem, ale nie zapamietałem tytułów - może ktoś będzie w stanie pomóc mi je namierzyć :) pytałem wielu osób, nikt ich nie kojarzy niestety...

Pierwszyb był horror, produkcja zagraniczna, raczej hiszpańskie klimaty, rok produkcji...

więcej

historia babki która została "królową dancehall" albo coś w tym stylu. O ile dobrze pamiętam to chyba pokazywał historię bohaterki na przestrzeni lat, m.in. była wykorzystywana przez wujka, raczej dramat, ciężki klimat,trochę tamtejszego tańca...

kojarzy kto?

leciał ileś tam lat temu w tv więc istnieje ten film...

więcej

Witam, szukam jakiegoś ciekawego fajnego filmu na wieczór ;P Może być coś typu służby specjalne, pitbull ;p

Film opowiada o losach matki, która jest terroryzowana i niszczona psychicznie przez syna. Ona jednak dalej go kocha. Wydaje mi się, że film nie jest stary, chyba 2014, ale proszę się tym nie sugerować.