Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam !! Poszukuję tytułu filmu. Akcja toczy się chyba w Londynie. Młody gangster ciemnoskóry jest postrachem dzielnicy. Jego ojcem (którego nie zna ) jest facet, który był w przeszłości legendą w świecie chuligańskim ( w filmie jest pokazane że na;pisano o nim książkę). Nie pamiętam dokładnie całej fabuły filmu ale...

więcej

Dość stary . Z lat 50-60 tych . Opowiada o mężczyźnie który w dwóch miastach miał żony ...Pływał na statku i w zależnośći w którą stronę płynął zmieniał obrazek z jednej kobiety na drugą . W pewnym momencie kobiety się przypadkowo spotkały w jednym z miast i zaczęły opowiadać jakiego mają męża i okazało się ,że...

witam szukam filmu w którym akcja będzie rozgrywana w specyficznym klimatycznym miasteczkiem coś w stylu filmu projektantka, edward nożycoręki czy miasteczko cut bank jeśli dobrze pamiętam.. Znajdzie się cos takiego??

Szukam filmu jakoś z lat 2000-2010 . Niby horrorek cos tam sie działo niepozornego, ale na samym końcu była totalna rzeź . Jakieś węże, potwory , robale. Totalny mózgo*eb. Czaicie coś takiego ?

Gościu przenosi się w czasie do 2 wojny światowej.Pamiętam tylko jedną scenę.Siedzi sobie gościu w pokoju przesłuchań aresztowany przez Naziste.A ten ma w ręku laptopa/telefon i pyta się co to ? a więzień mu mówi że to telefon/laptop a hitlerowiec strzepi ryja że to nie jest komputer i pokazuje "Komputer" z czasów 2...

więcej

Nie wiem dlaczego ale jakiś czas temu pojawiło się u mnie przekonanie, że mam do nadrobienia ważny film "K-Pax 2"... Dzisiaj sprawdzam i ku mojemu zaskoczeniu... film nie istnieje. Teraz nie wiem, w jaki sposób ja to sobie wkręciłem? Widziałem coś podobnego (może trailer?) i tak mi się wymieszało? A może przez to, że...

więcej

Lata późne 70 lub 80 - duże miasto kilka postaci, różne perspektywy, jeden typ był czarny i miał dziwną fuchę, jeździł wyczynowo na motocyklu chyba w jakichś pokazach, główny bohater typ w stylu Charlton Heston ale już chyba po 50tce (biegał po mieście i dawał dobre rady, a ludziom w tym czasie wszystko na głowy...

młoda dziewczyna wciela się w swojego zabójce, albo to zabójca wciela się w ciało swojej ofiary(młodej dziewczyny)... to co napisałem okazuje się dopiero na końcu filmu... aaa pamiętam że jechali samochodem i trup... cofali się w czasie i znowu jechali i trup itd....

Film o dziewczynie która wieczorem miała się spotkać ze znajomymi ale ze zawsze kończyło się alkohol i seks to postanowiła ze kupi grę planszowa coś takiego jak monopoly tylko ze tam były mocniejsze zasady. Oni jak zobaczyli grę to takie co to za beznadzieja ale ok zaczęli grać i grają i w końcu ktoś wylosowal na pole...

więcej

Oglądany jeszcze w serii Pani Torbickiej Kocham Kino w TV. Film o 2 braciach, którzy przyjechali do USA a jeden z nich był kucharzem i rozkreca restauracje włoska. Poszła plota, ze jakąś znana osobistośc przyjdzie do restauracji. Ludzie zaczęli przychodzić przez to. Okazało Sie to oszustwem 2 brata i nikt znany nie...