Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje filmów o Odkryciach Geograficznych.

Film był o pożarze chyba lasu ale to nie jest film "Wielki pożar". pamiętam że w tym filmie wpada na pomysł rozpalenia jeszcze jednego pożaru żeby się one nawzajem wypaliły. Proszę o pomoc w znalezieniu. Dziękuję

Kiedyś na canal+ leciał film który oglądałem dosłownie 10 minut. Pamiętam że była to restauracja, w której pracowała grupa znajomych i na przeróżne sposoby z zaskoczenia próbowali pokazać innym to co mają między nogami (nie pamiętam czy kobiety brały udzial). A i jeszcze jak im klient nie zbyt pasował to dostawał fajne...

więcej

użytkownik usunięty

ktoś podpisuje pakt z diabłem.

Witam przypomniałem sobie dzisiaj o pewnym filmie. Było to o iluzjoniście który miał maszynę do teleportacji i robił pokazy lecz prawda była taka że miał on sobowtóra i wiem jeszcze tyle że on albo sobowtór(nie pamiętam)nie miał 2 palców i ten drugi specjalnie sobie je odciął żeby nikt się nie połapał. Jak ktoś wie to...

więcej

Jakie polecacie filmy o narciarstwie?

Jakie Polecacie Filmy o Narciarstwie?

Jakie polecacie filmy o narciarstwie?

Cześć, szukam filmów dokumentalnych opowiadających o Stanach Zjednoczonych. Najbardziej zależy mi na pozycjach przedstawiających życie w tym kraju. Jeżeli znacie filmy przybliżające historię USA również byłbym wdzięczny. :)

Lata temu ogladałem film chyba na ZoneEuropa o gangu nastoletnich chłopców.
Pamiętam że początkowo w filmie było o dorastaniu chłopaków. Sprzedawanie się pedofilom za pieniądze. Jakieś gwałty w ośrodkach poprawczych. Pamiętam scene gdzie wybrali się gdzieś gdzie jednego z nich brat był tam ochroniarzem. Jeden z...