Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Oglądałam (kilka lat temu) film, który opowiadał - w największym skrócie - o przyszłej synowej, nieakceptowanej przez rodzinę. Dość liczna rodzinka, jeden z synów zakochał się w "dziwnej" nieco kobiecie - raczej aspołecznej, zamkniętej w sobie, "sztywnej", dziwnie się ubierającej i wydającej od czasu do czasu...

więcej

Witam, w przeszlosci ogladalem film wloski. Nie moge sobie przypomniec jak sie nazywal.

Opis:
Podczas strajku we Wloszech loty samolotow zostaja odwolane. W ten sposob jedna stewardessa poprzez przyjaciela zamieszkuje na pewny czas w mieszkaniu jego znajomego, ktory chcial wyjechac. Podczas pobytu czyta jego...

Film, którego szukam był emitowany w wakacje 2009 na Canal +, Canal + Film albo HBO. Jest to z pewnością amerykańska produkcja.
Dość zamożne małżeństwo wyjeżdża na spotkanie służbowe męża. Ich kilkuletnia córka zostaje z opiekunką. Para wsiada już do samochodu, ale okazuje się, że nie są sami. Był z nimi mężczyzna,...

więcej

Poszukuje filmu, wydaje mi się, że produkcji amerykańskiej. Fabuła mniej więcej taka: dwie kobiety poznają w barze dwóch facetów (jeden w stylu Tarzana), którzy byli bez pieniędzy (wcześniej chyba pracowali na budowie). Kobiety płacą im za drinki i w jakiś sposób (tu braki w mojej pamięci) znajdują się oni w domu, w...

więcej

Witam, oglądałam kiedyś film. Nie cały, nie pamiętam tytułu. Dość stary film(samochody mieli tylko najbogatsi). Opowiadał o trójce rodzeństwa. Zmarł im ojciec, ale żeby nie iść do sierocińca, cały czas udawali, że ojciec żyje, tylko jest chory i nie wolno do niego wchodzić. Najstarszym dzieckiem była dziewczyna, a jej...

więcej

Witam, parę lat temu oglądałam horror, w którym ludzie z potrzeby finansowej odpowiedzieli na ogłoszenie i dostali się do gry. Wszyscy musieli przyjechać do (jakby zamku), uczestnicy byli w różnym wieku. Niestety gra była podobna do ''Piły" trzeba było dokonać wyboru. Np albo sobie odetnę palec, albo uderzę babcie na...

więcej

Witam , oglądałem kiedyś film opowiadający o histori młodego chłopaka którego matka była kimś związanym z muzyką ale nie pamiętam dokładnie kim . Pamiętam charakterystyczny moment tego filmu kiedy chłopiec grał na gitarze ale w sposób jak się gra na bębnach . Chodził on również do szkoły muzycznej gdzie odkryto szybko...

więcej

bo próbuj ę znaleźć te nowe horrory co są już 2 części chyba, nie chodzi mi o Obecność tylko o filmy z tytułową tablicą w tytule ;-D

Poszukuję filmu, którego akcja dzieje się zimą w małym miasteczku. I teraz będę prawdopodobnie zmyślać: bogaty biznesmen ma wypadek, traci pamięć i musi zostać w tym miasteczku. I oczywiście jest samotna matka, która go najpierw nienawidzi (bo on jest jakimś windykatorem z banku), a potem się w nim zakochuje....

Jak dlugo faktycznie trwa ten film ? Bo ja znajduje wersje, ktore wynosza ok 1h20min. Potem przypominam sobie tytul i sie zastanawiam czy to specjalnie jest tak zrobione, ze jest bez konca...