Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Będąc małą dziewczynką oglądałam w TVP1/TVP2/Polsat serial dla dzieci i młodzieży. To mogło być coś w stylu "WOW" http://www.filmweb.pl/serial/WOW-1993-11779 czy "Tajemnica Sagali" http://www.filmweb.pl/serial/Tajemnica+Sagali-1996-10017 i wyświetlane w TV w tym czasie, ale na pewno nakręcone później. Fabuła... Słabo...

więcej

Witajcie, mam dość nietypowe pytanie bo za nic nie potrafię znaleźć odcinka Ukrytej Prawdy (czasami fajnie jest się odmóżdżyć) w której jakaś 17 letnia dziewczyna była uzależniona od picia syropu na kaszel, a jedyna scena którą pamiętam to jak piła go z jakąś koleżanką w parku. Może ktoś z was pamięta :D niestety TVN...

więcej

jak wz znacie jakies filmy podobne do krwawy test z 2010 r?
chodzi mi o to ze dreczeni,ponizani ludzie odwzajemniaja sie na oprawcach, torturuja ich itp.

proszę podajcie jeszcze tytuł filmu :D z góry dziękuję bardzo:D

Szukam filmu z przed paru lat, pamiętam, że grała tam jakaś aktorka światowego formatu, tylko, że zupełnie nie pamiętam która. Film opowiada o samotnej matce mieszkającej w domku w lesie(?) z nastoletnim synem, do których przybywa zbiegły morderca, psychol ew. jakiś inny kryminalista. Bohaterowie po jakimś czasie...

Kilka lat temu usłyszałam od koleżanki o świetnym filmie, może tutaj ktoś będzie w stanie mi pomóc?
Film najprawdopodobniej nosił tytuł, który jednocześnie był imieniem bohaterki. W pamięci zapisane miałam "Carmen", ale nie mogę odnaleźć takiego filmu. Aktorką grającą główną rolę najprawdopodobniej była Penelope...

Pamiętam, że film był o 2 zakochanych nastolatkach, którzy znali się praktycznie od urodzenia. Planowali wspólne samobójstwo, byli na jakiejś karuzeli i mieli jednocześnie strzelić sobie w głowe. Dziewczyna jednak oszukała chłopaka i dała do swojego pistoletu ślepy strzał, także chłopak zabił dziewczynę, a on...

Słuchajcie szukam filmu, który siedzi w mojej głowie od co najmniej 8 lat, niewiele pamiętam ale jeśli ktoś coś, proszę o komentarz :D
Na pewną wyspę zostaje wysłany agent, który ma rozwiązać pewną zagadkę. Jego zadanie polega na odnalezieniu mordercy bądź osoby, która się pod kogoś podszywa.Ktoś bawi się z nim w...

Witam, dawno temu (10-15 lat) oglądałem film w stylu thriller/dramat o małżeństwie, które chyba spędzało wakacje w domku. Pojawiło się tam bodajże 2 mężczyzn, którzy z początkowo miłych stali się barbarzyńcami i coraz śmielej poczynali sobie w więzieniu i krzywdzeniu rodziny. Wydaje mi się, że film miał dość banalny,...

więcej

Kobieta około 30. wraca do rodzinnego miasteczka w sprawie związanej z kupnem/sprzedażą jakiegoś domu. W dzieciństwie miała tu kolegę nierozłącznego - pierwszą miłość. W lasku, gdzie bawiła się z tym kolegą wpada teraz na faceta z psem (seterem, goldenem albo labradorem), potem mają oni jakiś konflikt związany z tym...

więcej