Mężczyzna w budce telefonicznej odbiera telefon, mierzy do niego strzelec i chyba nie może opuścić budki
1) Mieszkańcy pewnego miasteczka wzywają na pomoc media i idą do sądu, biorą udział w debatach,chodzi im o to,że władze miasta wyraziły zgodę na powstanie słupów nwm wysokiego napięcia, czy telekomunikacyjnych,ale postawiono je za blisko domów mieszkalnych, i ich zdaniem miało to wpływ na zachorowanie ich dzieci na...
Szukam filmów typu grupa przyjaciół wyrusza gdzieś i jest mordowana przez potwora lub zabójce.
Albo jakieś fajne filmy scfi-horrory :>>>
Liczę na dużą ilość. Z góry dzięki.
Szukam film który oglądałem dawno temu. Jacyś ludzie włamali się do domu bogatej rodziny. Jeden z włamywaczy zakochał się w córce właściciela domu. I chyba jak udało się rodzinie uciec to ten facet chyba się spalił bo rzucił koktajlem mołotowa. Może ktoś zna nazwę tego filmu?
Hej :)
Gdyby ktoś był nim zainteresowany i lubi się w coś takiego pobawić - byłbym wdzięczny za wykonanie do niego napisów:
http://www.filmweb.pl/film/Przekl%C4%99ty+Boston-1995-35113
Trailer wygląda bardzo kusząco
https://www.youtube.com/watch?v=G29FcmxHvX0
hej, szukam filmów gdzie mężczyzna zakochuje się w swojej przyjaciółce albo coś w tym stylu. Z góry dziękuje :)
licealiści/studenci wybrali się na szkolną wycieczkę do psychiatryka.
Gdy zwiedzali psychiatryk, (chyba) ludzie z ochrony przenosili niebezpiecznego psychopatę do innej sali/celi.
Kazano tym licealistom/studentom odwrócić się twarzą do ściany i ukryć twarz, bo gdy ten psychol zobaczy czyjąś twarz, to potem ta osoba...
Hej, od dawna próbuję sobie przypomnieć tytuł komedii, którą oglądałem za dzieciaka. Pamiętam częściowo fabułę, więc może ktoś z Was skojarzy i poda mi tytuł.
Pamiętam, że jeden z głównych aktorów był z mafii i raz zatrzymała go policja za coś tam, i potem Pani policjantka w biurze pyta go po co Panu tyle...
Oglądałam go dawno temu i pamiętam, że licealiści/studenci wybrali się na szkolną wycieczkę do psychiatryka.
Gdy zwiedzali psychiatryk, (chyba) ludzie z ochrony przenosili niebezpiecznego psychopatę do innej sali/celi.
Kazano tym licealistom/studentom odwrócić się twarzą do ściany i ukryć twarz, bo gdy ten psychol...
Cześć, mam taki problem, że jak byłem dzieciaczkiem to widziałem urywki filmu, horroru, w którym jakaś grupa ludzi była w jakimś ogromnym hotelu lub czymś podobnym i była tam taka maszyna z luster, która jak się okazało była maszyną samego szatana, na pewno pojawiały się zjawiska paranormalne. Pamiętam scenę kiedy...