Film wygladal nastepujaco para jechala soboe przez droge jakas autostrada bylo to w nocy ona pochwili zaczela bawiv sie kostka lodu i po pewnym czasie potracili jakiegos faceta
Szukam trzech filmów. Każde z nich miało charakter lat 80 i 90 oraz było właśnie emitowane na Jedynce lub TVN-ie.
1. Małżeństwu zostaje porwany malutki chłopiec, który spał w swoim łóżeczku. Ktoś włamał się przez okno i zabrał niemowlę. Sprawa nigdy nie zostaje wyjaśniona, policja nie znalazła porywacza. Akcja...
Film science fiction. Jakieś miasto w stanach, wybuchła epidemia pewnego wirusa i rząd zalecił mieszkańcom kwarantannę. W tym celu każdy miał się zabarykadować w domu, pozaklejać okna i drzwi. Akcja filmu w większości dzieje się w jednym z takich domów, pamiętam tylko, że na końcu okazuje się, że mieszkaniec domu i tak...
więcejKiedyś ogladałem film albo serial o takim policjancie, chinskim lub japońskim grubasie który był policjantem i znał jakies tam sztuki walki. Ktoś cos kojarzy ?
Żeby sprecyzować o co mi chodzi .
Podam 3 produkcje
- Uciekający pociąg
- Lekcja przetrwania
- Zjawa
Liczę na wasze propozycje - Z góry dziękuje .
-
Oglądałam kiedyś film, nie wiele z niego pamiętam ale urywki cały czas chodzą mi po głowie. Młodą dziewczynę uwiódł starszy chłopak, poszli do wesołego miasteczka z tego co pamiętam, tam później okazało się, że on jej nie kocha, przyjaciółka tej dziewczyny była gwałcona przez jego kolegów i przez niego samego, ona...
Siedzi mi w głowie pewien film, który kiedyś oglądałem, ale nie pamiętam tytułu… Na domiar złego niewiele pamiętam też z fabuły. Ogólnie film opowiadał o pewnym mężczyźnie, po 30-stce (a może po 40-stce), który jest sam i jest takim trochę nieudacznikiem. Poznaje pewną kobietę, z którą wyjeżdża gdzieś do Skandynawii,...
więcej