Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy w filmie zawarte są jakieś "pikantne sceny"?

Witam!
Szukam tytułu filmu. Zwiastun ten puszczali w kinach chociażby przed 'Kiedy gasną światła', czyli nie jest to film z XX wieku. Grupy żołnierzy płyną w szalupach opuszczając jakąś wyspe, nagle leci samolot, spoglądają w góre i koniec. Tyle zapamiętałem. Kojarzy mi sie coś z Danią, ale nie wiem czy to nie mylne...

więcej

Nie jestem w stanie dokladnie sprecyzowac, wiem ze byla to raczej komedia, pamietam jedna scene jak przeciwnicy czekaja na stadionie (futbol amerykanski?) a glowny bohater wraz ze swoja druzyna pojawia sie obok stadionu, byli przebrani za jakies wojska i dla show wjechali na stadion, pamietam ze glowny bohater nie...

użytkownik usunięty

Poszukuję filmu o pokojówkach/służacych, które aby otrzymać zaplatę decydują się więzić rodzinę, po czym wyprzedać ich majątek, z tego co kojarzę, w rodzine jest jakiś sekret ojca, film oglądalem dawno temu na HBO, lecz niestety nie pamietam tutułu. Z góry dziekuje za odpowiedź.

Poszukuje horroru w którym pastor zabił całą swoją rodzinę, oprócz jednego dziecka, które zostało ukryte w szufladzie lub skrzyni. Dziecko zostało wychowane w rodzinie zastępczej i po skończeniu 18 odziedziczył farmę po ojcu.

Była sobie dziewczyna, studiowała i lubiła rozbierać się przed kamerką. Zamieszkała w domu gdzie mieszkały inne dziewczyny które rozbierały się przed kamerkami. Pisała na czacie z jakimś typem który wysłał jej zdjęcie. Jej kumpela wydrukowała to zdjęcie i powiesiła to zdjęcie w domu. Ten typ to zobaczył na kamerce i...

więcej

Szukam filmu w ktorym mezczyzna wybiega z domu i zabija innego ktory probuje wlamac sie do jego domu.Potem zostaje skazany i w wiezieniu zaczyna brac udzial w walkach ktore obstawiaja ,,klawisze,, a na koncu jest scena jak strzelaja do tych ,,walczacych" ktorzyvnie chca sie bic...a nowy ,,klawisz ,,to nagrywa

cześć, szukam dwóch filmów:
1) dorosła kobieta chodzi na psychoterapię (siedzi pod drzewem) i opowiada o swoim dzieciństwie - dręczyła ją matka, zamykała gdzieś, wkładała groch do nosa. Itd. charakterystyczne było to, że kuchnia miała zielone meble - było to podkreślane wiele razy.

2) taka bajka, w której kosmaty...

więcej

film amerykański, skazaniec po wykonaniu wyroku śmierci zamienia się w demona potrafi wnikać w ciało człowieka i przejmować nad nim kontrole . Będąc w ciele człowieka nuci melodie specyficzna melodie

1)Pamiętam,że był o pewnej dziewczynie, która uciekła z jakiegoś ośrodka,był on oddalony od miasta, ktoś jechał chyba jeepem,może ktoś ją odwiedzał,czy coś, a potem szuka swojej biologicznej matki.I kojarzy mi się że chodziła z plecakiem i z kimś się spotkała na ulicy. Słabo pamiętam, zaledwie tyle tylko,jak przez...