Nie znam wiele szczegolow(dawno oglodalem te filmy) wiem ze bylo o o chlopaku ktory mial brata ktory gral w kapeli, 1 z braci zakochal sie w dziewczynie i wstapil do country klubu na nie swoje nazwisko.Dodam ze byl do koniec roku szkolnego + pozniej w tym country clubie brat zalatwil bratu gre na urodzinach dziewczyny...
więcejSzukam tytułu filmu, który był chyba o końcu świata, gdzie pewna wybrana kobieta miała urodzić dziecko które ten świat ocali; pamiętam, że na końcu filmu były dwa słońca, jedno świeciło słabiej; niestety oglądałam go baardzo dawno i mało z niego pamiętam a tytułu szukam już kilka lat... HELP!!! :)
Witam.
Film był o dyrektorze fabryki samochodów, której groziło zamknięcie. Dyrektor główny postawił mu za zadanie zrobienie ileś tam sztuk samochodów w określonym czasie. Załoga uznała to za nierealne i się poddała. Na początku sam zaczął składać te auta, później po kolei załoga zaczęła mu pomagać i uratowali zakład...
Kilka lat temu ogladalam ciekawy film, tylko ze nie pamiętam wielu szczegółów. Film był o nastolatce ktora zaszła w ciążę, jej matka zmusza ja żeby po urodzeniu oddała dziecko do adopcji, dziewczyna początkowo się zgadza ale po urodzeniu dziecka bardzo się do niego przywiązuje i nie chce oddać do adopcji..
Scena rozpoczyna się w 2 min. i 47 sekundzie poniższego materiału z muzyką filmową na jutubie
The Best of Epic Music 2014 | 1-Hour Full Cinematic | Epic Hits | Epic Music VN
,,, pomoże?
Film ten to niezbyt ambitna komedia z niezbyt inteligentnym scenariuszem. Oglądałem ją ok 2001 roku i wydaje mi się, że "na bieżąco" - nie może być dużo starsza ( a jesli młodsza, to o rok najwyżej).
Niewiele pamiętam. Na Ziemię przybył kosmita, przybrał ludzką postać i uprawiał sex z Ziemiankami, o ile...
Witam poszukuje filmy lecz pamiętam dwie, trzy sceny. Pierwasza to że padał grad wielkości piłek golfowych. Druga że był komis samochodowy i ten grad go rozwalił a trzecia że jakiś facet miał dowieźć narząd do przeszczepu.