POMOCY
Szukam filmu niestety za dużo nie pamiętam.
Pamiętam że był to film o dziewczynie która chciała zajść w ciąże przez in vitro.
I z tego co pamiętam to jej się nie udaje.
W końcu poznaje faceta ,który ma córke i się w nim zakochuje.
Pod koniec filmu trafia do szpitala gdzie okazuje się że zaszła w ciąże.
Witam poszukuję filmy nie wiem z jakiego to jest rodzaju ale opowiada o przepowiedni związanej z białymi koralami i dziewczyną i też pamiętam tylko tyle że miała dużego czarnego psa
witam serdecznie szukam filmu oglądałem go dawno temu jeszcze na kasecie VHS tytułu w ząb nie kojarzę ale byłem pod jego wielkim wrażeniem..
film opowiadał napewno o ludziach którzy się zmieniali w jaszczury smoki czy coś w ten deseń były dobre i złe walczyły o coś ale nie pamiętam już o co..
kojarzę taką walkę na...
Witam.
Moja mama prosiła, abym odnalazł jej stary radziecki film, niestety nie udało mi się, dlatego w Was ostatnia nadzieja :) Poniżej informacje jakie mi przekazała:
"Film z lat 60, 70, 80 lub paczątku 90.
Chłopak chodzi z dziewczyną, ale zakochuje się i pobiera z inna (przyjezdną).
Podczas pracy w lasie spada na...
Witam. Chciałem zapytać czy ktoś kojarzy sytuację w rodzince.pl jak rodzina Boskich gdzieś miała jechać i został w domu ich najstarszy syn. Jak wszyscy wyszli to ten najstarszy zaczął tańczyć, śpiewać i pić whisky, ale ktoś czegoś zapomniał, wrócili i zobaczyli co syn robi :D ktoś kojarzy ten odcinek? ;) z góry...
hej, może ktoś kojarzy film, którego ja pamiętam tylko strzępki fabuły. Było to tak: była sobie jakaś gwiazda, którą porwał ktoś w rodzaju psychofana. więził ją w mieszkaniu, podawał jej jedzenie przez małe drzwiczki w drzwiach - takie przez jakie wchodzą do domu psy i koty. zainstalował jej kamery. charakterystyczna...
więcejanimowana, 2 małe misie jeden biały (ona) jeden brunatny (on) i jeszcze jakiś mały cowboy i mała cowboyka i na początku leciała jakaś piosenka "lallala Jackie Nuka Jackie Nuka lalalla" bo Jackie i Nuka to były imiona tych misiów, bajka mogła lecieć ok. 1985-1990 w tv pamięta ktoś ?