Dobry wieczor :) proszę o pomoc w znalezieniu filmu meczy juz mnie to kilka tygodni nie moge przypomniec sobie tytulu. Akcja filmu opowiada o losie rodziny malzenstwo z dwojka dzieci chlopczyk i dziewczynka, Zona dowiaduje sie ze ja maz zdradza przylapuje go z kochanka w hotelu pozniej wyjezdza sama z dziecmi na...
Cytat desperatki :) "proszę o pomoc w znalezieniu filmu meczy juz mnie to kilka tygodni nie moge przypomniec sobie tytulu. Akcja filmu opowiada o losie rodziny malzenstwo z dwojka dzieci chlopczyk i dziewczynka, Zona dowiaduje sie ze ja maz zdradza przylapuje go z kochanka w hotelu pozniej wyjezdza sama z dziecmi na...
więcejSwojego czasu leciał na canal+. Młody mężczyzna (chyba był artystą) poszukuje towarzyszki do popełnienia samobójstwa. Akcja dzieje sie raczej w XIX wieku. Była też tam kobieta (arystokratka), która chorowała na anemię. Podchodził po kolei do dobrze urodzonych dam i pytał się czy nie chciałyby z nim umrzeć. Prosze o...
Witam, szukam filmu który widziałem kilka lat temu, prawdopodobnie był to film z wczesnych lat 2000 lub 90' Jedyne co pamiętam to jak grupka uczniów gnębiła dwóch z nich do tego stopnia, że zaaranżowali randkę między dwoma chłopakami na plaży, przyszła tam cała klasa i jakiś klasowy "bijatyka" przystawiając nóż do...
Cześć,
szukam filmów i seriali, w które oparte byłyby na następującym schemacie:
*główny bohater (lub bohaterowie) nie posiada żadnych supermocy, nie jest też mistrzem sztuk walki etc. Jest po prostu zwykłym człowiekiem cechującym się ogromną odwagą, determinacją i gotowością do poświęceń, która pozwala mu pokonać...
Pamiętam, że szukam filmu, w którym głównemu bohaterowi ktoś na szybie narysował taki znak krzyża, a gł bohater wyszedł z auta i pobił chyba tego drugiego i zapytał skąd zna ten znak a ten odpowiedział "Nie wiem, widziałem na filmie. Mafia tak robi jak chce kogoś odjebać" i główny bohater go puścił. Pamiętam, że...
Czy ktoś pamięta taką bajkę z jetixa, która była prowadzona w formie ''wiadomości" w telewizji? I były tam różne żarty parodie i takie tam. Pamiętam, że jednym z bohaterów był jakiś chłopiec, któremu pluszowy miś nie dawał spokoju, chodził za nim i mówił "Przytul, przytul" .
jakiś gość podobny do elvisa uciekał bandziorom.była prostytutka i chyba jeszcze kolega.dopadli w uliczce go w końcu i zmiażdżyli stopy.później doszło do seksu między tą kobietą,a elvisem.
Witam szukam filmu, którego tytuł kompletnie wypadł mi z głowy. Przypomniałem sobie że bardzo mi się spodobał. Był to film o jakimś mężczyźnie który by się za coś zemścić porwał jakiegoś innego mezczyzne i rozciął go ma wszystkie możliwe kawałki i wysłał film z tej zbrodni do jego żony. Później trafił do więzienia i...
więcej