Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Bardzo bylabym wdzieczna za tytul filmu, z ktorego niestety niewiele pamietam. Byl to bardzo nietypowy film. Pamietam scene, w ktorej chlopak mowi mamie, ze pamieta przyszlosc. Jest wtedy plruszony watek aniolow ktore przy poczeciu wymazuja wymazuja pamiec jeszcze nienarodzonemu dziecku. A o tym chlopcu...

Chciałbym obejrzeć film z roku chyba 2014-2016. na plakacie jest ruda dziewczyna. z tego co pamiętam film jest o tym, że po jakaś dziewczyna po śmierci żony swojego -kolegi odwiedza go i wspiera i odkrywa jakiś sekret.

Cześć poszukuje filmu w którym występuje czwórka przyjaciół którym psuje się auto na jakimś pustkowiu ,zakopują się i nie mogą wyjechać,w aucie zaczynają się dziać różne rzeczy jak np chłopak kazał się dziewczynie rozebrać bo mu się podobała...Wiem że swojego czasu leciał na vivie w miesiącu horrorów...Całość dzieje...

więcej

szukam filmu e ktorym maz biezrze zone na mala wyspe tam ja przywiazuje lancuchem a ona probuje sie wydostac a drugi film to o dzieciach ktorzy topią kolege w rzece i nikomu o tym nie mowia dopiero pare lat poznie jeden z nich mowi prawde

Hej ostatnio oglądałam pewien film ale nie pamiętam jak się nazywał. Był o wyścigach na takiej arenie, to było coś ala tron, też taki nowoczesny. Było tam dużo kolorowych świateł itp

Nie tak dawno skończyłem oglądać Angry Birds Movie (2016) i muszę przyznać, że film bardzo przypadł mi do gustu.

W tą jakże świetną i kolorową grę o ciągle wściekłych ptakach grał chyba każdy. Czy to na komputerze, czy na Tablecie: bombardowanie śmiesznych zielonych ,,prosiaków" Ptakami z procy na pewno wielu z Was...

więcej

Witam.
Nie wiem czy to mi się wyobraziło czy naprawdę taki film widziałem. Chodzi mi o jakiś Polski film w którym była scena jak chłopak ( 20 coś lat) z kolegami spotyka dawną nauczycielkę i chyba chłopaki namawiają go żeby do niej zabajerował a ta jest nim zainteresowana, on przychodzi do niej na chatę z kwiatami,...

więcej

Głównymi bohaterami byli dwaj chłopcy- jeden z nich po śmierci matki był agresywny, a ojciec drugiego był lekarzem w Afryce. Młodzi planowali skonstruować bombę.
Byłabym wdzięczna za odpowiedź ;)

Brutalne filmy na faktach. Poproszę o propozycje :)

Szukam filmu o byłym strażaku który ma córkę a żona mu zmarła (córka nastolatka), poszedŁ z córką na przedstawienie o ponownym istnieniu dinozaurów , diznozaury zaczely sie uwalniac i w niasteczku rozpętała się apokalipsa dinozaurów . Proszę pomóżcie mi to znaleźć.