Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dzien dobry , na urlopie w telewizji przes chwile widzialam trailler - mloda kobieta prubuje ochronic dziecko chyba zombi te dziecko chyba ma ochronic ludzi przed innymi zombi mam nadziee ze komus cos swita z gory dziekue za odpowiedzi

Witam

Jestem 2 tyg po obejrzeniu trylogii igrzyska smierci. Nie moge dojsc do siebie po obejrzeniu tego filu, pierwszy raz pisze post po filmie,
a obejrzalem ich naprawde bardzo wiele. Zaden film nigdy tak mnie nie ruszyl jak ten. Po filmie nie moge normalnie funkjonowac, nie chodze na
silownie nie mysle o...

W filmie jak w tytule , przybyło ufo na ziemie , pamietam scene że w jakims laboratorium mieli obcego i przecinali mu kask , gdy go przecieli to odskoczyły mu na boki dosyc spore uszy. Pozniej on wstał i zacząl atakowac dopoki którys go nie zastrzelił. w filmie była bitwa miedzy f16 a samolotami obcych.
Film dosc...

Film o młodym mężczyźnie rozgrywany bodajże w średniowieczu. Głównym wątkiem jest pakt mężczyzny z diabłem przez obraz. Podąża on za swoimi pragnieniami żyjąc przez dziesiątki lat nie starzejąc się.

Jak w temacie szukam filmu o napadzie, ale od początku.

Troje przyjaciół w wolnym czasie opracowują idealne plany napadów, pewnego dnia jakiś zły koleś dowiedział sie o tym i kazał im zrealizować jeden z tych planów. Na końcu filmu jeden z przyjaciół ginie na "niby" w szybie windy, a potem uciekają przebrani za...

Przecież niedawno wszedł do kin. Komentarze są blokowane ze względu na treść. Ludzie, którzy nie widzieli filmu oceniają go jedną gwizdką. Totalna walka polityczna i praktyczne zero sensownej argumentacji. Co to z a stwierdzenie, ze "PIS-owskie pionki zagrali w filmie". Przypominam, że pod Smoleńskiem zginęli ludzie...

więcej

Szukam filmu wojennego, w którym Ziemia została zaatakowana przez obcych, z tego co pamiętam to była plaża, jakieś strefy, grupa amerykańskich żołnierzy przebijała się przez miasto, walczyła z nimi, na samym końcu był jakiś plac/most(?) i wystawała antena obcych, scena z javelinem, wysadzenie tego. Ktoś mógłbym...

pamietam tylko ze mezczyzna mial sie nauczyc jakiegos jezyka obcego a nauki mial brac od kobiety ktora spedzala z nim noce, nic wiecej niestety...

Witam poszukuje filmu w którym główny bohater znęca się nad swoją ofiarą nie mówiąc do niego ani słowa przez cały film prawdopodobnie za pedofilie, bardzo proszę o szybką odpowiedź chciałbym bardzo pokazać ten film paru osobom, nie martwcie się, nie mają takich zapędów :)

Film podobny do dzień niepodległosci.
Pamietam kilka scen . Pierwsza to jak mieli obcego chyba w jakims laboratorium i rozcinali mu kask po czym odskoczyli od stolu jak mu z bokow glowy wyskoczyly uszy chyba , poNiej wstal i zaczał atakować, jeden go zastrzelil, druga scena to jak latali statkami i bili sie w...