Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Szukam serialu, który leciał na TVP dawno temu. W każdym odcinku była historia innej osoby, która straciła życie, trafiła do nieba po czym dostawała od Boga 7 dni na naprawę swoich błędów i wracała na ziemię. Niestety więcej szczegółów nie pamiętam. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam

Kojarzę tyko scenę, w której ona i on jadą autem, na jakimś zakręcie wpadają do jeziora/stawu, on nie umie pływać i jej pomóc, ale nagle zza zakrętu wyjeżdża drugi on, bohatersko wskakuje do wody i im pomaga. Pierwszy on jest zazdrosny o tego drugiego, bo słusznie uważa, że ona i drugi on ze sobą kręcą. Męczy mnie z...

więcej

użytkownik usunięty

Gdzie i czy w ogóle można obejrzeć transmisje nagród emmy 2016 na żywo?

Witam, szukam filmów katastroficznych i o przetrwaniu, ale raczej takich naturalnych jak np Everest czy 128 godzin. Nie takie jak Pojutrze czy 2012.

Kiedyś widziałem fajny film katastroficzny, gdzie rozbija się samolot w śniegu, i ludzie aby przeżyć zjadają siebie nawzajem. Takie coś by mnie interesowało, instynkty...

więcej

Witam

Poszukuję tytułu starego filmu. Pamiętam jedynie że był to film czarno-biały, oraz kilka fragmentów, główny bohater udał się do piramidy? w niej spotkał tygrysa szablozębnego, pamiętam również że był tam potwór z rogiem w głowie i wyglądał jak Horned Demon z gry Diablo I
Akcja filmu rozgrywała się bodajże na...

więcej

Wiecie ile mniej więcej czeka się na weryfikacje recenzji na filmwebie? Ja wrzuciłem swoją 11 dni temu i póki co żadnego odzewu.

Poleci ktoś fajny horror:)??? Oglądałem dużo ale może akurat ktoś wymieni fajny dobry którego nie widziałem:)

Cześć, szukam tytuł filmu który oglądałam dawno temu w telewizji, opowiadał o starszym samotnym polityku chyba angielskim, który jedzie na konferencję ONZ i jako osobę towarzyszącą zabiera bardzo młoda dziewczynę, pomóżcie proszę, szukam tego filmu już bardzo długo

w nowoczesnej wersji. To było połączenie kilku baśni, jeśli dobrze pamiętam. Dziewczyna musiała powstrzymać czarownicę, która przedostaje się z innego świata (chyba baśniowego). Razem z czarownica przyszły stwory.
Nie pamiętam wielu szczegółów, ale film był chyba skierowany do nastolatków.

Witam ! Poszukuje tytułu filmu, który opowiadał historię dwóch kobiet, które samotnie wyruszyły w podróż do Ameryki Południowej. Jedna z kobiet zostaje porwana. Cała historia opiera się na poszukiwaniu jednej z bohaterek. Dziękuję za pomoc !!