Szukam tytuł filmu który oglądałam dawno temu w telewizji, opowiadał o starszym samotnym polityku chyba angielskim, który na konferencję ONZ jako osobę towarzyszącą zabiera młodą dziewczynę, pomóżcie proszę, szukam tego filmu już bardzo długo
.
Witam. Poszukuję filmu dokumentalnego o agencji towarzyskiej, który widziałam w telewizji na przełomie czerwca/lipca na kanale ttv lub tvn style. Film mówił o starszej babce, która kiedyś była prostytutką i obecnie sama prowadzi agencję towarzyską, gdzie zatrudnia dziewczyny i sama w internecie przy pomocy córki szuka...
więcej
Dręczy mnie od dawna - oglądałam kiedyś film, ale słabo go pamiętam - Zaczyna się od
przyjazdu mężczyzny na farmę, podaje się za pisarza czy coś takiego. Tak na prawdę
pragnie on zdobyć ostatni element "czegoś", który pozwoli otworzyć mu jakiś wymiar. Dąży
do powstania trzeciego oka na czole. jest zafascynowany...
Od dawna szukam pewnego filmu. Kiedyś widziałam niestety tylko jego zapowiedź na youtube i zapomniałam tytułu. Jedyne co pamiętam to był to film o dziewczynie w okularach troszkę przy sobie , która organizowała ślub ale nie miała jeszcze męża. Więc próbowała go poderwać i nie wiedziała jak mu powiedzieć . A spotkali...
więcejSzukam filmów, podobnych do incepcji (chodzi mi głownie o tematykę dość trudną do zrozumienia za pierwszym razem)
Oglądałam go na poczatku lat 90, miałam kilka lat, więc film może być z lat 80 ewentualnie 70. Kojarzę w sumie tylko jedną scenę, gdzie pokazane są psy w klatkach (laboratorium?) i z jakiegoś powodu stają się bardzo agresywne i jakby bez skóry?, całe we krwi. Uwalniają sie z klatek i zaczynaja polować na ludzi. Jest to...
więcejPoleci ktos jakis dobry Film akcji na dzis wieczor? Tak coby sie duzo dzialo i trzymalo w napieciu. Cos Jak Mad Max czy Szybcy i wsciekli.
Była blondynką, dwoje ludzi przybywa do wioski w której rządzi czarownica blondynka, nawet ładna, oczywiście prawie wszystkie moce to chemia itp, może troche magii. wskrzesza jakiegoś gościa niby, chyba brata jednego z tych dwóch, ale to ściema, po prostu urzyła czegoś co sprawia, że ciało się porusza jak zombie....
Słabo pamiętam, więc mogę coś podkręcić. Do rzeczy:
-młody pięściarz (biały;to dość istotne) trafia do pudła za napaść na czarnskórego chłopaka
-chłopak w wyniku obrażeń doznaje obrażeń mózgu;coś mu się przestawia w głowie
-po wyjsciu biały jest szykanowany przez czarnych. Zostaje wyzwany przez czarnego, lokalnego...
Z tego filmu pamiętam,że była dziewczyna,która była jakąś artystką - miała wernisaże,wystawy itp. lub miała jakieś powiązania ze sztuką.Najbardziej jednak pamiętam,że miała kolegę z pracy (artysta),jej chłopak był zazdrosny o niego,że może ją stracić na jego rzecz.
A ten gość miał fajne wizje - przebierał się jakby za...