Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy ktos wie, czy istnieje ekranizacja książki Francisa Ilesa "Z premedytacją?"

Szukam filmu o doktorze który badał ''świeże'' trupy i płacił za wykopywanie zwłok z cmentarza. Tylko potem ''dostawcy'' zabrali się za dostarczanie osób którym ''dostawcy'' ułatwiali zejście ze świata w sposób cokolwiek nienaturalny.

Z tego co pamietam: Akcja zaczyna sie od tego ze znajdują jakieś ciało w sniegu i policjanci sa na tropie tego mordercy, ktory tez porywa innych ludzi i przetrzymuje i morduje w jakimś starym domu(?) to chyba wszystko toczy się w zime i w końcu znajduja tego morderce i to ladny inteligentny chlopak z żalem do życia, ze...

więcej

Witam
Potrzebuje pomocy w znalezieniu filmu
Wydaje mi sie ze akcja filmu dzieje sie we Francji (bohaterowie mówią po francusku )
Dwoje zonatych ludzi ma ze sobą romans , o czym wiedza ich partnerzy , wkoncu z nie pamietam jakich przyczyn kochankowie postanawiają sie rozstać . Razem ze swoimi prawdziwymi partnerami...

więcej

użytkownik usunięty

występuje tylko 2 aktorów

Kilka lat temu oglądałem film w którym złodzieje ukradli z banku "drobne", reszty lub grosze cos w tym stylu. Niestety nie przypominam sobie tytułu. Wujek google też sobie z tym nie poradził

Poszukuję tytułu filmu, chyba francuski, którego fabuła opiera się na gorasczkowych i nerwowych przygotowaniach małżeństwa do kolacji, na którą zaproszony jest szef męża...

Szukam francuskiego filmu kryminalnego, gdzie główną postacią był przestępca Frank, któremu porwano córkę. Okazało się, że jego przyjaciel był porywaczem. Córkę udało się uratować, a Frank został postrzelony i spadł z klifu. Pod koniec dziewczynka mówiła, że tatuś żyje

Poszukuję filmu o chłopaku, który zabijał dziewczyny, pamiętam, że z jedną pojechał do lasu, zostawił ją w samochodzie a ona się w nim udusiła. Pamiętam również, że zakopywał je u siebie w ogródku. Byłabym wdzięczna za pomoc :)

Cześć Wam. Polecicie jakieś filmy, które traktują o młodzieży, dorastaniu, ich akcja dzieje się m.in. w szkole?
Obejrzałem ''Klub winowajców'', ''Wolny dzień Fellisa Buelera'' i większość filmów Johna Hughesa, i nakręciłem się na tę tematykę. :)
Mogą też być filmy typu ''To my, a to ja', którego akcja dzieje się w...

więcej