Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Filmy jak Politechnika, czy Słoń.

1) Szukam filmu z lat 90., chyba tylko w telewizji publicznej leciał. Raczej amerykański. Opowiada o młodym dzieciaku, który jest wyśmiewany przez kolegów, przezywali go "pacan" (tak przynajmniej lektor przetłumaczył). Po wielu latach, już jako dorosły 30, może 40-letni mężczyzna spotyka swoich dawnych znajomych....

Proszę o pomoc, co to mogła być za bajka. Emitowano ją w latach 90-tych w polskiej telewizji publicznej a ściślej w jej poznańskim oddziale- PTV. Z fabuły pamiętam tylko to: był sobie tam pewien człowiek(chyba blondyn), na początku był w porządku, potem się zmienił i był wstrętny, Przytrzasnął sobie ręke drzwiami od...

więcej

Witam,

szukam filmu gdzie było coś w tym stylu,że facet szukał swojej żony która zagineła. jakiś umierał dzieciak w szpitalu, I przed śmiercią narysował taki symbol jakby "wodna swastyka", dwie łączące się fale. Główny bohater szukał odpowiedzi na to, co ten znak oznacza. W końcu wyszło że niby jakiś wodospad czy...

więcej

Pamiętam że dziewczyna, uciekinierka z wiezienia porywa mężczyznę ze szpitala psychiatrycznego? Dzięi niemu udaje jej sie uciec. Chciała go porzucić ale potem sie zaprzyjaźnia z nim.Odwiedzają też jego rodziców.Spędzają gwizdkę chyba w opuszczonych gruzach. na koniec filmu gtoś strzela do niej ale jej przyjaciel...

Witam, jakiś czas temu widziałem dobry film wojenny lecz nie pamiętam tytułu. Głównymi bohaterami były dzieci - żydowskie rodzeństwo i córka oficera SS. Rodzeństwo zostaje złapane przez Niemców, ich rodzice są zesłani do obozu, lecz oni nie. Mają szanse przeżyć, pod warunkiem że zagrają perfekcyjnie pewien utwór....

Czesc szukam filmu w ktory jeśli dobrze pamietam to polskie legiony odśpiewują polski hymn to napewno byl jakis stary film

witam mam problem.
Szukam filmu w ktorym nauczyciel gral w jakas gre przeciwko uczennicy i nauczyciel oraz jego kolega chcieli ukrasc jej konto do tej gry i ten nauczyciel mial zegarek ze spongeboba xD wiem tylko tyle

Podajcie prosze jakies tytuly filmow z bardzo zaskakujacym finalem typu pila czy prestiz nie musza byc nowe.....

Podajcie prosze jakies tytuly filmow z bardzo zaskakujacym finalem typu pila czy prestiz nie musza byc nowe.....