Szukam filmu w którym akcja rozgrywa się w centrum handlowym gdzie nagle zabrakło prądu. W tym momencie zaczęły się kradzieże i była scena, w której koleś uwięził dziecko na dole szybu windy.
Kiedyś widziałem fragment filmu, jak jakiś student / uczeń zakradł się do biblioteki gdzie były komputery i podczas próby włączenia jednego zostaje podłączony do internetu zdobywając całą wiedzę. W kolejnym dniu piszę test jakby znał go na pamięć, rozpoznaje przestępce ze strony internetowej policji oraz okazuje się,...
więcej
Czesc, od lat nie moge odszukac odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie o tytul filmow:
1) film z lat poznych 80 wczesnych 90. Bardzo popularny na whs w tamtym czasie. Cos tam, ze byl dom w ktorym mieszkala jakas "wiedzma" ale normalny dom niczym sie nie wyrozniajacy i dzialo sie to w czasach naszych. I ta wiedzma z tego...
Pamietam ze polecieli na jakas wyspe I tam byly dinozaury I przyszla burza I one uciekly I taki dziadek byl I dwojka dzieci.....
z 14 lat temu na bodajze TV4 lecialy poznym wieczorami co tydzien filmy azjatyckie ze skosnookimi , byly to jakies historyczne filmy tzn samuraje , walki na miecze, karate itp ale byly to to jednoczesnie komedie. pamieta ktos cos takiego i zna chociaz jeden tytul takiego filmu tak zeby po jednym mozna bylo sobie...
Film na dziś wieczór poproszę, najlepiej o psycholach coś jak 'to nie jest kraj dla starych ludzi' czy 'zaginiona dziewczyna'
dzięki
Cześć, słuchajcie mam pewien problem ze znalezieniem tytułu filmu. Film był o dziewczynce która zamordowała swoich przybranych rodziców, z samego ranka oblała ich łóżko benzyną i podpaliła. Następnie po tym zajściu została odesłana do innej rodziny zastępczej i tam również zaczęła mordować, z tego co pamiętam kogoś...
Cześć! Wie ktoś może jak nazywał się film o kobiecie i mężczyźnie, którzy żyli chyba w przyszłości, gdzie superkomputer dzwoniąc do różnych ludzi (w tym tej dwójce) podszywał się pod terrorystę i kazał ludziom do których dzwonił wykonywać jego plan (zabicia prezydenta). Na koniec filmu bohaterowie wyłączyli komputer,...
więcej
Witajcie,
Proszę o pomoc. Chodzi mi o tytuł filmu krótkometrażowego, chyba polskiego chociaż głowy nie dam. Leciał kiedyś bodajże na Ale Kino. Opowiada o żonatym facecie, który zaczął się umawiać z prostytutką. Pamiętam dwie sceny, jedna to taka, że tańczy w rytm "Marsza Torreadorów", gdy jest sam w domu i gdy...
Witam,
Poszukuje filmow o tematyce ratownictwa czy tez sportow ekstremalnych.. Bede wdzieczny za jakiekolwiek tytuly godne polecenia..
Juz teraz moge napisac z mojego doswiadczenia:
- ratownictwo wodne "Guardian"
- narciarstwo "Steep"
- surfing "Na Fali"
- wspinaczka "Na krawedzi", "Vertical Limit"
-...