Witam, poszukuję tytułu takiego filmu.
Trochę o nim, to co pamiętam... Leciał w tv jakieś 12 lat temu. Akcja działa się na opuszczonym statku (chyba jacyś naukowcy znaleźli go samotnie dryfującego na morzu). Następnie jakiś mętlik... kolejne osoby zaczynają ginąć z powodu: robota (?). Tak, był motyw, że na końcu...
oglądałem go ostatnio na necie, film opowiada o grupie ludzi którzy ratują porwaną dziewczynę....Dwóch porywaczy zatrzymują ( kobietę i mężczyznę), są najprawdopodobniej parą nie wiedzą że mężczyzna jest psychopatycznym mordercą , zaczyna się walka o przetrwanie. A JESZCZE jedno ta kobieta ginie , podrzynając sobie...
Witam, oglądałem kiedyś western o czterech kowbojach strzelających się w małym miasteczku. Jeden z nich, najmłodszy był lekkoduchem i miał charakterystyczne zachowanie, że wchodził pomiędzy dwóch wrogów i strzelał do nich jednocześnie. Chyba grał w tym filmie Kevin Costner lub Christian Slater, nie pamiętam, który....
Kiedyś oglądałam film o kobiecie która miała plantacje trawki pod swoim domem. Sprzedawała trawkę młodym ludziom. Ona była chyba czarownica. Pewnego razu przyszedł do niej ktoś po towar i otworzył w jej domu coś co nie powinien i ona go za to torturowala i zabiła, jedząc jego część ciała stawała się młodsza. Jaki...
więcejSzukam filmu z rocznika 2000+, który opowiadał o (na 90%) rosyjskich przestępcach wysyłanych na mroźną krainę, gdzie mieli ją kolonizować (zrobić obóż, społeczność itp). Bohater pierwszoplanowy był cichy i bezstronny, zaraz po przypłynięciu oddalił się od reszty i starał się samotnie żyć, podobnie jak jeszcze jeden...
Witam,
Poszukuje filmu,bardziej komedii romantycznej,Opowiada o dwójce małżenstwa które ma problemy i są bliscy rozstania.Panowie chodzą do baru do gdzie właścicielem baru jest szwagier jednego z nich i tam opowiadaja mu o calym swoim malzenstwie,szwagier tego jednego jest lovelasem i ma kazda prawie kobiete. Dlatego...
Jeszcze raz prosze o pomoc....thriller z lat mniej wiecej 1987-1992 moze starszy bylem malym knajdek kiedy go widzialem.ktos mordowal kobiety,final w starym magazynie glowna bohaterka kontra morderca jak sie okazuje znala go przez caly film chodzil w plaszczu chyba mial dluzsze wlosy przypalila go napewno zapalniczka I...
więcej
Część
Szukam tytułu filmu raczej lata 90-te, chociaż pewności nie mam. Samolot pasażerski wykonuje pierwszy lot na bardzo dużej wysokości, ale z jakiegoś powodu wylatuje zbyt wysoko, aż na orbitę i nie może wrócić, a wtedy zaczyna się akcja ratuunkowa. Pamiętam, że próbują wydostać ludzi jakimś rękawem do innego...