Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem go tylko raz w telewizji, wiele lat temu, kiedy byłem jeszcze młody i głupi, więc oglądanie go wtedy w obecności mamy nie było łatwym zadaniem. Pamiętam z niego tylko jedną scenę - działo się to gdzieś w krajach skośnookich (chyba), do pomieszczenia w którym siedział dorosły mężczyzna, kobieta (matka)...

Heja, szukam filmów w klimatach sajfaj, których akcja dzieje się głównie na statkach, albo w bazach, ciasnych pomieszczeniach.
Przykładowe filmy, które oglądałem: serię Alien, Below, The Abyss, The Thing (1982, 2011), Sphere, Grawitacja, Leviathan, Cube, Event Horizon, Lifeforce, Europa Report, Dante 01, Apollo 18,...

więcej

Te bardziej znane pewnie wszystkie oglądałam

Pamiętam niestety bardzo mało z tego filmu lub serialu, nie pamiętam nawet co to było dokładnie. Wiem, że działo się to w więzieniu i był facet, który zakochał się w pielęganiarce więziennej z wzajemnością i cały czas "coś mu się przytrafiało" specjalnie żeby do niej dotrzeć. W pewnym momencie nastąpił bunt więźniów i...

więcej

1. Pamiętam tylko jedna scenę. Starszy facet (ojciec) ubiera swojego syna w odświętny strój i zabiera nad rzekę, tam powala go na ziemię, krępuje linami i wiesza go za szyję na konarze drzewa.

2. Również jedna scena. Podczas dużego rodzinnego spotkania chłopak i dziewczyna bawią się w pobliżu torów. Stopa chłopaka...

więcej

Dramat o dwóch przyjaciółkach gdzie jedna ma zdiagnozowanego raka, a znały się praktycznie całe życie.

Poszukuję tytułów 2 filmów, które kiedyś oglądałem. Poniżej zamieszczam krótki opis każdego z nich:

1. Pierwszy z filmów opowiada o kilku mężczyznach, którzy jadą na mecz lub walkę. Będąc na autostradzie utknęli w korku, a jako że się spieszyli, to postanowili zjechać z autostrady i wtedy zaczęła się akcja filmu....

więcej

witam.
byl taki film kiedy ogladalem. wgladalo to mniejwiecej tak ze zablokany chlopiec znalazl prace w mlynie, potem wlasciciel mlyna wcielil bo w to co sie tam dzieje. garstka chlopcow dostala moce i mogla sie zamieniac w kruki ale co roku jeden musial umrzec zeby wlasciciel mlynu musial zyc. kojazycie ?

główny bohater: czarny łysy twardziel, chyba jakiś weteran, dobrze boksuje, chodzi i strzela po dżungli, pomaga chyba jakimś Indianom. Film miał 2 części (może nawet 3)

szukam filmu w którym autystyczny chłopiec widzi duchy,ale to nie jesr SZÓSTY ZMYSŁ,prosze o pomoc,dzieki