Oglądałem go tylko raz w telewizji, wiele lat temu, kiedy byłem jeszcze młody i głupi, więc oglądanie go wtedy w obecności mamy nie było łatwym zadaniem. Pamiętam z niego tylko jedną scenę - działo się to gdzieś w krajach skośnookich (chyba), do pomieszczenia w którym siedział dorosły mężczyzna, kobieta (matka)...
Heja, szukam filmów w klimatach sajfaj, których akcja dzieje się głównie na statkach, albo w bazach, ciasnych pomieszczeniach.
Przykładowe filmy, które oglądałem: serię Alien, Below, The Abyss, The Thing (1982, 2011), Sphere, Grawitacja, Leviathan, Cube, Event Horizon, Lifeforce, Europa Report, Dante 01, Apollo 18,...
Pamiętam niestety bardzo mało z tego filmu lub serialu, nie pamiętam nawet co to było dokładnie. Wiem, że działo się to w więzieniu i był facet, który zakochał się w pielęganiarce więziennej z wzajemnością i cały czas "coś mu się przytrafiało" specjalnie żeby do niej dotrzeć. W pewnym momencie nastąpił bunt więźniów i...
więcej
1. Pamiętam tylko jedna scenę. Starszy facet (ojciec) ubiera swojego syna w odświętny strój i zabiera nad rzekę, tam powala go na ziemię, krępuje linami i wiesza go za szyję na konarze drzewa.
2. Również jedna scena. Podczas dużego rodzinnego spotkania chłopak i dziewczyna bawią się w pobliżu torów. Stopa chłopaka...
Dramat o dwóch przyjaciółkach gdzie jedna ma zdiagnozowanego raka, a znały się praktycznie całe życie.
Poszukuję tytułów 2 filmów, które kiedyś oglądałem. Poniżej zamieszczam krótki opis każdego z nich:
1. Pierwszy z filmów opowiada o kilku mężczyznach, którzy jadą na mecz lub walkę. Będąc na autostradzie utknęli w korku, a jako że się spieszyli, to postanowili zjechać z autostrady i wtedy zaczęła się akcja filmu....
witam.
byl taki film kiedy ogladalem. wgladalo to mniejwiecej tak ze zablokany chlopiec znalazl prace w mlynie, potem wlasciciel mlyna wcielil bo w to co sie tam dzieje. garstka chlopcow dostala moce i mogla sie zamieniac w kruki ale co roku jeden musial umrzec zeby wlasciciel mlynu musial zyc. kojazycie ?
główny bohater: czarny łysy twardziel, chyba jakiś weteran, dobrze boksuje, chodzi i strzela po dżungli, pomaga chyba jakimś Indianom. Film miał 2 części (może nawet 3)