Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakiegoś fajnego filmu

Jakiegoś fajnego filmu

Jakiegoś fajnego filmu

Jakiegoś fajnego filmu

Jakiegoś fajnego filmu

Czy ktos moze z was ma do sprzedania "Kronike kina" ? to jest chyba wydanie z 1995r. Albo cos podobnego w tym klimacie. Kupilem ostatnio przez internet "Encyklopedie kina" ale niestety jest to cos zupelnie innego niz mysłem :( jest to poprostu encyklopedia :) blad mnie kosztował 200 prawie zł. Zycie :) dzieki serdeczne...

więcej

hej!
szukam filmu,oglądała go daaawno temu, wiec to nie jest jakas najnowsza produkcja. Pamietam, że film opowiadał o grupie bogatych nastolatków, którzy wkrecili swoją kolezanke w szereg morderstw, a na koncu filmu okazuje się, ze jest to tylko zabawa i wszysycy żyją, ale główna postac chcąc udowodnić, ze to tylko...

więcej

Film trwa ponad godzine ale akcja dzieje w ciągu 15 min (lub jakiegoś krótkiego czasu) z różnych perspektyw

Witam. Tak naprawde poszukuje dwóch:
1) Produkcji japońskiej oglądałam go ładnych pare lat temu nie jest to jeden z mega hitów...nic z tych rzeczy. na 99% horror. Główna bohaterka była pisarką. Pracowała nad swoją drugą powieścią. W filmie chodziło o to, że wszystkie postacie, które ludzie tworzą na kartach tak...

Nie uwierzycie ale chciałbym poznać kogoś kto też ogląda filmy :DDDDD