Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

rodzaj to komedia romantyczna, bogaty facet zaprasza dziewczynę na elegancką imprezę. Kobieta ma założyć prostą czarną sukienkę, lecz jej ojciec wręcza jej w prezencie różową sukienkę, którą kupił córce specjalnie na tą imprezę. Suknia jest bardzo obciachowa. Facet podczas imprezy swoją marynarką próbuje zasłonić...

Niewiele pamiętam.To był film amerykański.Ktos scigal samochodami bohaterow filmy którzy chcieli się dostać do ambasady amerykańskiej.Kiedy na dużej predkosci chcieli wjechać brama glowna,amerykanie wzięli ich za terorystow i otworzyli do nich ogien.W ten sposób uciekający wjechali do ambasady od tylu.Kiedy amerykanie...

więcej

Jakie filmy w których występuje poezja śpiewana, polecacie ?

Film oglądałem z 10 lat temu, był to horror gdzie w pierwszej scenie chłopiec przebudził się w nocy i zobaczył w pokoju "zębową wróżke". Uciekł on na oświetlony korytarz gdzie tamta nie mogła wyjść. Matka chłopca chcąc mu udowodnić że nic tam nie ma weszła do pokoju i została zamordowana przez ową wiedźmę. Czy ktoś wie...

więcej

Film oglądałem z 10 lat temu, był to horror gdzie w pierwszej scenie chłopiec przebudził się w nocy i zobaczył w pokoju "zębową wróżke". Uciekł on na oświetlony korytarz gdzie tamta nie mogła wyjść. Matka chłopca chcąc mu udowodnić że nic tam nie ma weszła do pokoju i została zamordowana przez ową wiedźmę. Czy ktoś wie...

więcej

Za dzieciaka oglądałam film. Kompletnie nie pamiętam tytułu ani fabuły. Właściwie pamiętam z niego tylko 1 scenę. Za pewne są nikłe szanse, że ktoś skojarzy, ale może jednak.

Przechodząc zatem do "konkretów":
Film dość stary, prawdopodobnie lata 90. (oglądając go byłam gówniakiem, więc raczej nie nowszy niż 2005)....

więcej

użytkownik usunięty

Brak tego tytułu w Filmweb.
Dane filmu: (Grease: Live)
MUSICAL USA 2016 od 12 lat
Występują: Julianne Hough, Aaron Tveit, Vanessa Hudgens, Carly Rae Jepsen
Reżyseria: Thomas Kail, Alex Rudzinski
Obecnie prezentowany w HBO2.
Proszę o uzupełnienie. Nie muszę dodawać, że to wstyd dla portalu. :/

Szukam filmu ale nie pamietam jego gatunku pamietam tylko akcje podczas której do idącej kobiety albo mężczyzny podbiega złodziej powala na ziemię zabiera prawdopodobnie jakąś torbę i ucieka osobie pokrzywdzonej pomaga młody chłopak i oferuje pomoc zabiera ją chyba do domu po jakimś czasie okazuje się że już wcześniej...

więcej

Szukam filmów i seriali o survivalu najlepiej mniej znanych bo bardzo dużo juz oglądałam

Nie pamietam dokladnie,co i jak,ale w pamieci utknelo mi to,ze byla grupa ludzi,ktora musiala dotrzec do jadra ziemi..ale okazalo sie,ze ich statek ,pojazd?..nie da rady tam dojechac,dokopac sie?...i jakis doktor,wymyslil,na zaasadzie wod plodowych,,ze musieli..tak jakby sie utopic w nich,zeby dotrzec tam sami..To...