Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam amerykańskiej komedia a nie potrafie soebie przypomniec tytulu pamietam tytko cytat gdzie koles mowi ze jezeli jaja smierdza gorzej niz dupa to pora sie umyc. przypomina sobie ktos moze?

Po wojnie w Berlinie instaluje się kommando likwidatorów z Izraela,Mają zabić doktora z KL. Wydaje misię, że grała tam Judi Dench ale nie mogę znależć tytułu filmu, Pomóżcie!:)

Uwielbiam gościa, ale znam już wszystkie jego filmy na pamięć.

Co polecicie z dialogami w stylu de Niro?

Dokładnie go nie pamiętam ale z tego co sobie przypominam to była tam dziewczyna która chciała mieć nowy telefon taki na którym będzie mogła prowadzić wideo rozmowy, tata podarował jej ten telefon chciała chyba gdzieś wyjść i jej tata powiedział że będzie dzwonił co pół godziny/co godzinę (już nie pamiętam) trafiła do...

więcej

Szukam filmu o płatnym zabójcy który podczas akcji przez przypadek zabija małą dziewczynkę. Postanawia ochraniać jej matkę. Na końcu filmu w dużym budynku walczy z bratem albo jego wrogiem(nie pamiętam), później mówi tej matce że z windy wyjdzie zabójca jej córki. Wyszedł on o go zabiła
Liczę na pomoc i z góry...

Takie jak Crazy as hell, Adwokat diabła, czy Harry Angel.

Witam

Szukam filmów o tematyce eksploracji kosmosu i odkrywaniu planet, nie sci fi typu Star Wars itp.

Przykłady: Europa Raprt, Intelstellar, Apollo, W stronę słońca, Grawitacja

Zależy mi na filmach z dobrymi efektami, nowszych.

Cześć. Proszę o polecenie filmów podobnych do
-Obłęd
-Czarny łabędź
-Wyspa Tajemnic
-Incepcja
-Szósty zmysł itp.
Najlepiej takie z XXI wieku i nie jakieś bardzo niszowe abym mógł swobodnie znaleźć. Z góry dzięki!

Hej poszukuje filmu który bardzo dawno oglądałam ogólnie chodzi w nim o to ze chłopak został pobity przez taki gang którym przywódca była kobieta wyrzucili jego ciało do rowu w lesie bo myśleli ze nie żyje ale okazuje się ze chłopak przeżył i żyje między światami nawiwdza ta dziewczynę i blaga ja by go uratowała i...

W tym filmie była dziewczyna która jeździła chyba na deskorolce był jakiś bal maturalny ta dziewczyna jeździła z koleżankami w aucie na prąd jednej z nich i musiała się wkraść do domu chłopaka który się jej podobał i ukraść jego bokserki gdy już prawie to zrobiła on akurat poszedł pod prysznic a ona była w łazience