Było coś ogólnie o takiej jakby "paczce" duchów. Jedna dziewczyna została zamordowana przez chyba swojego chłopaka, a druga, główna bohaterka przez deskę klozetową xdd. I ona chyba chce pogadać ze swoją siostrą, wiec tak jakby wchodzi w ciało jakiejś pani i porozumiewa. Wiem, mało informacji, ale to było dawno i...
więcej
Poszukuje filmów o psychopatycznej miłości.Znam już:
Fatalne zauroczenie 1987
Idealny facet 2015
Wielbicielka 2002
Obsesja 2009
Zakazane pragnienia 2013
Możecie polecić coś fajnego? :)
Parę lat temu oglądałem ciekawy film. Otóż jechała rodzina jedną lub dwoma kamperami przez jakiś wąwóz i były jakieś kolce rozstawione na drodze w które wjechali, oczywiście jak to w filmie, byli jacyś wariaci którzy na nich polowali. Pamiętam że chyba psa zarżnęli tym ludziom w wąwozie i ktoś tam z rodziny uciekając...
więcejOjciec chrzestny notuje kolejny spadek w rankingu. Obecnie jest na 4. miejscu, wyprzedzony przez Zieloną milę.
Szukam filmu, w którym był snajper. Film opowiadał o wojnie w iraku/afganistanie. Ów snajper przez cały film nikogo nie zabił. A na koniec gdy już miał okazje nagle na budynek jego celu spadły bomby. Była tam scena ze spalonymi autami na drodze, sceny gdy wysadziali rury z ropą. Ktoś coś?
Poszukuje filmów, gdzie konie grają główną rolę. Coś w stylu Flicka1,2,3/wicher1,2. Oglądałam ich bardzo dużo więc piszcie co wam przychodzi do głowy. Seriale i animacja również mogą być
Witam.
Poszukuje filmu dość starego przez co już za wiele z niego nie pamiętam lecz liczę na waszą pomoc. Z tego co pamiętam film był o rodzinie zastępczej. Szczegóły z tego filmu jakie pamiętam to: Piwnica w której trzymano dzieci adoptowane (piwnica nie miała schodów na górę), Jeden z dzieci, który się wydostał z...