Był to film o jakimś wirusie w samolocie, oni wylądowali i nałożyli na nich kwarantanne na lotnisku. Więcej powiedzieć nie mogę, bo bardzo dawno temu oglądałem. Nie chodzi tu o horror " kwarantanna" z tego co pamiętam był to zwykły film o epidemii. Z góry dziękuje
Jedzie gościu samochodem z kobietą. Jak się okazuje jest to jakiś psychol i drugą swoją kobietę trzyma w bagażniku. Jadą coś zjeść. Następnie grupa przestępców kradnie mu samochód i znajduję tą drugą kobietę w bagażniku. Psychol rozpoczyna zemstę na przestępcach i po kolei ich morduje. Czy zna ktoś tytuł tego filmu????...
więcejPomozcie. Pilnie szukam filmu który dzieje się w szpitalu i komputer tam dozuje środki pacjentom. Potem się okazuje na końcu, że to właśnie ktoś programujący ten komputer celowo zmienił dane aby pacjenci ginęli. Nawet są tam w tym szpitalu defibrylatory automatycznie opuszczane nad pacjentem i ten komputer wykorzystuje...
więcejCześć, oglądałem kiedyś taki film akcji który dział się w jakiejś grze. Na początku było sporo strzelania i nagle akcja przeniosła się w świat jakby simsów.
Szukam Filmu, o chłopaku który brał udział w wyścigach ulicznych, w bieganiu, Jak miał rozpocząć się wyścig to on i inni zawodnicy obudzili się w jakimś pomieszczeniu chyba z bransoletkami które odmierzaly czas, trzebabylo się odbijać w takich punktach, ostatni w każdym punkcie umierał, był to wyścig o życie swego...
Cześć, szukam horroru w którym ludzie chorowali na wirusa. Zachowywali się normalnie, chodzili po ulicach ale gdy ktoś nie chorował na niego to od razu to zauważali. W tym filmie była kobieta z córką albo synem. Była scena gdzie zamknęli się chyba w jakimś sklepie.
Tak jak w temacie. Tytuły filmów i seriali, które przedstawiają pracę policji/policjantów. Filmy typu psy, dzień próby, pride and glory, królowie ulicy, shield, the wire.
Szukam fajnych thrillerów albo horrorów (chociaz wątpie czy horror bedzie taki którego nie oglądałam) o lesie, o zgubionej drodze i o walce o przetrwanie. Coś typu In Fear (2013) a z horrorów Droga Śmierci. Chodzi mi o ten klimat.
Witam. Szukam filmów podobnych do "Człowieka z Ziemi". Urzekł mnie w tym filmie
niecodzienny i bardzo ciekawy pomysł, a także swego rodzaju spokój związany z tym, że
akcja rozgrywa się właściwie w jednym pomieszczeniu. Zna ktoś może jakieś filmy w
podobnym stylu? Z góry dziękuję za pomoc.