a więc miał się pojawić antychryst i się w sumie pojawił ale potwierdziło się to dopiero na samym końcu filmu jak ustawiły się cyferki chyba w radiu samochodowym, grała tam jakaś znana w miarę aktorka, film z wczesnych 2000 albo późnych 90. horror bardziej na zasadzie straszenia klimatem
Witam. Poszukuję filmu(z góry piszę że będzie to powiedzmy chaotyczne) Film z tego co pamiętam jest w miarę świerzy tzn 2010-2015(około) Uwaga teraz streszczam film :) Kobieta rodzi curkę oddaje są do domu dziecka dziewczynka to taka chłopczyca :) jak dorosła próbowała się dostać do jakiegoś projektu czy coś takiego...
więcej
Szukam serialu gdzie główną rolę grają nastolatki,młodzież..
Szukam coś naprawdę świetnego ,co zabije mi czas nudy :)
Witam, chciałabym zostać reżyserem (reżyserką?) i w związku z tym chciałabym kupić sobie kamerę. Nie wiem tylko jaką. Czy ktoś poleciłby jakąś? Cena najlepiej do 1100 zł.
hej. szukam pewnego filmu z ktorego pamietam tylko dwie sceny.
lysy hm dresiarz, trochę kark, siedzi z małą drobną dziewczyną na ławce i rozmawiają, ona się wydaje jakby tam była z przymusu, spięta chyba
druga: są razem w łózku i on jakby przymusem wziął ją bokiem i zignorował jak powiedziała, że boli.
kojarzy...
Zastanawiam się od dłuższego czasu, dlaczego reżyserami są tylko mężczyźni. Ktoś ma jakieś propozycje?
Witam!
Nie mogę przypomniec sobie tytułu filmu, w którym dziewczyna udawała faceta, żeby uwieśc heteroseksualną kobietę. Na końcu prawda wychodzi na jaw i gwałcą tą która się podszywała pod mężczyznę. Kojarzy ktoś ten film? Leciał kiedyś na Polsacie ;P
W ogóle poszukuję filmów z głównym wątkiem lesbijskim, albo...
Od dłuższego czasu szukam pewnej bajki animowanej.
Nie pamiętam ani tytułu, ani imion postaci, jedyne co, to lekki zarys fabuły.
Głównymi bohaterami byli dwaj bliźniacy.
Bajka opowiada o otwarciu świata potworów, przez niezdarnego kolegę bliźniaków.
Chłopak nadepnął 3 razy na przerwę między kaflami czym otworzył...
Od dłuższego czasu szukam pewnej bajki animowanej.
Nie pamiętam ani tytułu, ani imion postaci, jedyne co, to lekki zarys fabuły.
Głównymi bohaterami byli dwaj bliźniacy.
Bajka opowiada o otwarciu świata potworów, przez niezdarnego kolegę bliźniaków.
Chłopak nadepnął 3 razy na przerwę między kaflami czym otworzył...