pamięta ktoś może tytuł tego filmu? W miarę nowy po 2000r z trailera pamiętam tylko tyle, że dwie przyjaciółki(?) wybrały się na wakacje do jakiegoś domku nad jeziorem a później dość nieoczekiwanie przyjeżdża do nich jakiś facet. Nie wiem czy czasem nie jakiś kuzyn którejś z nich. Jedna z aktorek dość znana myślałam,...
więcejposzukuje wszystkich filmów w których naukowcy przeprowadzali eksperymenty na rekinach, interesuje mnie zwłaszcza jeden taki dość stary film coś w stylu megalodona pamiętam że była tam scena w której porównywali znaleziony ząb zwykłego rekina i tego zmutowanego ale za żadne skarby nie potrafie sobie przypomnieć tytułu...
więcejSzukam filmu o dwóch małych murzynkach. Oglądałam jego fragment będąc małym dzieckiem, niestety nigdy nie dowiedziałam się jak się skończył. Pamiętam jedną scenę, w której wspomniani przeze mnie bohaterowie siedzą na dachu ciężarówki, która należy do białych ludzi. W pewnym momencie ciężarówka rusza i tak dwóch braci...
więcejCo to za film, gdzie toczą ze sobą mecz więźniowie obozu koncentracyjnego bodajże z SSmanami? Na końcu wygrywają więźniowie i zostają rozstrzelani na boisku
Szukam pewnego filmu, konkretnie komedi, lekko zwariowanej. Chodzio to, chyba, że dwóch nastolatków zostało po szybkim szkoleniu tajnymi agentami, potem okazało się żebyli tylko do odwrócenia uwagi wroga, po to aby prawdziwi agenci mogli działać. Wiem że chodzi jeszcze o jakąś rakietę leżącą w stronę miasta, a oni pod...
więcejOglądałem fragment tego filmu około 20 lat temu był to polski film chyba z lat 80 może początku lat 90 utkwiła mi w pamięci scena z tego filmu jak dziewczyna ( być może główna bohaterka) opowiada że facet dobrze wysportowany robi przy niej chyba ze 140 pompek na kostkach a potem z tego wysiłku umiera. Kojarzą mi się...
więcej
Niewiele pamiętam. Jest to film o chłopakach(chyba z poprawczaka), którzy uprawiają seks ze starszymi od siebie kobietami za pieniądze. Jeden chłopak z grupy poznaje starszą kobietę. Ona mu za to płaci, a później on zgaduje swoich kolegów z jej koleżankami. Tak to prawdopodobnie wyglądało .