Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czytałam tylko opis i było coś o tym że jakiś tam gościu za wieczną młodość zaprzedał duszę diabłu

https://www.facebook.com/militaryweaponss/videos/1161725717213177/

https://www.facebook.com/militaryweaponss/videos/1161725717213177/

Witam.
Szukam filmu o chłopcu, który chciał przebiec maraton bostoński.
Chłopiec był w szkole katolickiej, a jego matka była w śpiączce.
Chłopak myślał, że jak przebiegnie maraton to jego matka się obudzi ze śpiączki.
Trenerem Ralfa (tak miał na imię) był ksiądz, który kiedyś był maratończykiem.
Film kończy się,...

więcej

hej,
szukam filmu, gdzie główną bohaterką jest dziewczyna (pracuje jako chyba asystentka), która zakochuje się w bracie swojego szefa. Pamiętam tylko tyle, że pod koniec filmu wyjechali oni do jakiegoś domu na wsi, czy do domu rodzinnego (chyba winnicy) tego faceta.
Pomóżcie, jaki to film?

Poleci ktoś jakieś współczesne filmy o miłości? Coś w stylu 14+. Interesują mnie wyłącznie rosyjskie.

1.Jaki to był film w którym grało trio Jackie - Sammo - i ten trzeci co byli kumplami ale coś się tam bili i nawet była taka scena jak się bili i jednocześnie wszyscy trzej dostali po nosie (że aż sobie kucnęli)
2. jak nazywa się "ten trzeci" (aktor)
3. był chyba film (być może że ze wszystkimi trzema panami) w...

... czyli o próbie stworzenia państwa/ustroju idealnego, który jest nieidealny. Coś w stylu ,,Igrzyska śmierci", ,,Niezgodna", ,,Dawca pamięci"(ten mi się nie podobał ze względu na melancholię). Wolałabym coś, gdzie główni bohaterowie nie będą się ścigali i do siebie strzelali, tylko bardziej przedstawienie tego...

Akcja na początku dzieje się w Anglii. Główny bohater jest żołnierzem i niedługo ma brać ślub. 3 jego kumpli wyciąga go by z nimi pojechał pod bar i siedział w samochodzie. Jego koledzy poszli do baru i okradli gangsterów z pieniędzy i uciekli (bohater nie wiedział że napadają na gangsterów a po tym napadzie mieli...

Witajcie. Czy ktoś pamięta w jakim filmie była scena w której dwie laski oplukuja sie w rzece a po chwili sika do niej jeleń? Kojarze że to była fajna komedia a tylko tyle kojarzę :/