Czy chciałoby się komuś przetłumaczyć film o Rosyjskim zawodniku mma Vlacheslavie Datsiku to nazwa tego filmu про Дацика (Рыжий Тарзан) Russian Crazy Fighter (Red Tarzan) Viacheslav Datsik
Film był od 2 braciach , byli dorośli ich rodzicie pojechali na wakacje, mama sie strasznie przejmowala a tata ztrudnil jakiegos gosca zeby u zamieszkan u nich na stancji bo potrzebowali pieniedzy.Dodam ze chyba krecili filmy w piwnicy.Licze na szybka odpowiedz. :)
Hej.
Mam pewne pytanie. Ile akcji musi być w filmie, żeby można było nazwać jakąś produkcje filmem akcji?
Skąd mi się urodziło to pytanie, już tłumaczę. Mad Max jest chyba jedynym wyjątkiem w którym akcja jest praktycznie przez cały czas, przez co przyporządkowanie tego dzieła nie stanowi problemu. Co jednak z...
Film jest o młodym chłopaku który bawił się życiem ponieważ jego ojciec miał bardzo dużo pieniędzy, Ale umarł przez użądlenie pszczoły/osy I jego syn odziedziczył jego firmę w której jest drukowana gazeta. Chłopak nie znał się na tym biznesie i stary partner jego ojca powiedział że pomoże mu dalej prowadzić...
Cześć Wszystkim,
poszukuję filmów / seriali o dziennikarzach. Oprócz tych: Newsroom, Spotlight, Wszyscy ludzie prezydenta, Życie za życie. Podpowiecie coś? ;)
był taki film że ginie w wypadku dziewczyna, akurat była z przyjaciółmi na wakacjach w jakimś domku letniskowym który mieli wynajęty na całe wakacje i jest pogrzeb itd i matka tej dziewczyny postanawia zostać w tym domku i ci przyjaciele też i wtedy wychodzą na jaw sekrety o tej dziewczynie która zginęła
Szukam filmu, który opowiada o grupie znajomych, którzy spotykają się w domu na imprezę. Film kręcony kamerą "z ręki". W trakcie trwania imprezy nagle gaśnie światło a jest noc. Okazuje się, że w sasiedztwie tylko w jednym domu pali się światło. Dwie osoby postanawiają do niego iść. Po jakimś czasie wracają, ale z...
Cześć! Szukam bajki, którą mama wypożyczała mi z wypożyczalni na kasecie VHS w latach 90-tych. Pamiętam ją jak przez mgłę, ale uwielbiałam ją i chciałabym ją jeszcze kiedyś zobaczyć.
W pokoju pewnego chłopca, za kratką wentylacyjną żyły małe stworki (chodziły na dwóch nogach, ale miały ogony :) ) i one za tą kratką...