Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuję jakiegoś ambitnego animie, z kilkoma wymaganiami:
- najlepiej film, a nie serial,
- realny, bez elementów fantasy, ew. jakieś dobre sf czy cyberpunk,
- w miarę dojrzała fabuła,
- zero "typowych" dla anime rzeczy (kolorowe włosy, piszczące dziewuszki, duże cycki, głupi humor).

Pierwsze co na myśl...

więcej

Jak w temacie. Najlepiej jakby to były seriale pokroju horror/thriller.

Będę wdzięczny za każdą propozycje :)

Gryzie mnie to juz od wielu lat.
Szukam filmu, emitowany był w TV na początku lat 9O. Opowiada historię dwójki rodzeństwa, brata i siostry, który ścigani sa za swoje nadprzyrodzone zdolności. Z tego co pamiętam, ktos z rodzeństwa potrafił zatrzymywac czas bodajże. Pamietam jak zatrzymał spadającą maszynę, czy coś....

więcej

Szukam tytułu filmu ( wydaje mi się , że to był Horror cozy coś w tym stylu) opowiadał on o chłopaku , który mieszkał w jakimś akademiku czy coś w tym stylu gdzie byli sami chłopcy , miał on jakąś zdolność (nie wiem jak to nazwać ) przez , którą wywoływał śmierć poprzez dotknięcie (albo coś w tym stylu ) i on tam zabił...

więcej

Siema
Nie mogę przypomnieć sobie tytułu filmu. Więc tak film zaczyna się tak że dziewczyna z chłopakiem wyruszają na kemping nad jakieś morze no i nad brzegiem lezy martwy mors i po drugiej stronie plaży jest jakiś tajemniczy obuz. Jak para tam wyrusza to odkrywają że wszyscy nie żyją bo albo są powieszeni albo w ich...

więcej

Witam.
Proszę o pomoc w odnalezieniu filmu , który chodzi za mną od kilku lat. Głównymi bohaterami są chyba policjant - detektyw i przypadkowa wplątana w akcję filmu brunetka. W pustynnych rejonach grasuje nieuchwytny seryjny morderca albo nawet kilku morderców, ponieważ zabicie jednego nie powstrzymuje morderstw. W...

więcej

Hej szukam 3 pozycji filmowych z zamierzchłych czasów. Obie bardzo mocno utkwily mi w głowie i chciałem po latach do nich wrócić. Nie znam niestety tytułów.
1. To film oglądany dawno temu na VHS fabuła dotyczyła porachunki między dwoma grupami jedni to (chyba) footbolisci tygrysy a drudzy to (czachy) z gangu...

Szukam filmów z bohaterkami seksbombami które uwodzą mężczyzn, ukazują tajniki uwodzenia, są ideałami kobiecości. Tylko chodzi mi o takie filmy, w których te bohaterki nie zamieniają się wariatki, oskarżycielki o gwałt albo desperatki czyli jednym słowem nie tracą początkowego wizerunku. Od początku do końca się je...

Pamiętam, że bohaterowie grali w jakąś grę i później ponosili taką samą śmierć jak ich postacie z gry. Proszę o pomoc jeśli ktoś wie co to za film :)

Witam, poszukuje horroru, o dziewczynka max 10 lat, chyba po rozwodzie rodziców ale nie pamiętam dobrze, pojechała do ojca i otworzyła jakaś skrzynkę i wyszły z niej demony i w nią wstąpiły, czy kojarzy ktoś taki film? Oglądałam go kilka lat temu