Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chciałabym obejrzeć jakiś dobry dramat. Czy możecie mi coś dobrego polecić?

Witajcie! Poszukuje filmu prawdopodobnie produkcji niemieckiej. W czasie ślubu pan młody ulega wypadkowi w wyniku czego zostaje przykuty do wózka. Nie może sobie z tym poradzić mimo iż żona go wspiera. Bliscy pomagają mu jak mogą między innymi organizują zbiórkę na psa przewodnika. Po próbie samobójczej odzyskuje chęć...

więcej

up

Hej, wie ktoś jakiej jakości było by takie wideo wydane na "DVD, DVD-5"?

Oraz gdy podane jest "region code" np. tylko usa "region 1", albo tylko azja to czy pójdzie to na dvd w polsce, a jak nie to na komputerze?

Może są to głupie pytania, ale serio nie wiem :D A szkoda mi kupować jak nie pójdzie...

Najbardziej porytych,brutalnych,dziwnych jakie kiedykolwiek widzieliście tylko filmy nie seriale.Widziałem juz trylogie Ludzkiej Stonogii,Guinea Pig,August Underground,begotten, The Bunny Game...Mógłbym wymieniać i wymieniać ich długą listę ale proszę o jakies propozycje.Kazda będzie doceniona.

Witam! Poszukuje filmu z okresu 2006-2009
Kobieta odkrywa (chyba handel żywym towarem) i zostaje zabita przez gangstera, jej mąż chce się zemścić i zastawia na niego pułapkę w której zakopal go wraz z samochodem (chyba) film kończy się tak ze ten każe mu krzyczeć Przepraszam tak głośno żeby usłyszał go na powierzchni...

więcej

Cześć. Może znacie filmy o tematyce "Kochają się, on/a odchodzi, potem wraca i miesza w życiu drugiego". Mam nadzieję, że wiecie, o co mi chodzi. Jak już tu jesteście, to może wiecie, gdzie mogę obejrzeć trzecią część 3MSC, czyli "Wybacz, ale wciąż Cię kocham". Szukam i szukam, ale bez skutku.

Pamiętam, że grupa nastolatków wyjeżdza do domku w górach bądź w lesie. Do ich drzwi puka facet z deformacją twarzy czy może strupami albo coś innego. W każdym razie od tego zaczynają się ich kłopoty. Kto wie co to mogło być ??

Oglądałam jakieś 7 lat temu film, którego fabułę już bardzo słabo pamiętam , ale skoro cokolwiek pamiętam musiał być świetny. Chłopak z dziewczyną są na jakieś prywatce, on jest pijany. Dziewczyna chyba wpada do basenu, chłopak chyba wskakuje żeby ją uratować i uderza głową w mur czy jakiś słup i umiera. Dziewczyna...

Chce w końcu obejrzeć dobry horror...