Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałam jakieś 7 lat temu film, którego fabułę już bardzo słabo pamiętam , ale skoro cokolwiek pamiętam musiał być świetny. Chłopak z dziewczyną są na jakieś prywatce, on jest pijany. Dziewczyna chyba wpada do basenu, chłopak chyba wskakuje żeby ją uratować i uderza głową w mur czy jakiś słup i umiera. Dziewczyna...

Chce w końcu obejrzeć dobry horror...

Jak myślicie, który z ukazanych już tegorocznych filmów będzie miał szanse powalczyć o Oscarowe statuetki?

użytkownik usunięty

Cześć. Kiedyś oglądałam ze znajomymi film. Pamiętam, że zaczynał się od przygotowań do ślubu dwójki z bohaterów. Chyba był jakiś wątek z kamerą. Później oczywiście był ślub i wesele. Na weselu zaczęło się chyba jakieś trzęsienie ziemi. Ludzie zaczęli oczywiście panikować.
W filmie były też jakieś demony,...

użytkownik usunięty

Witam. Poszukuję różnych horrorów lub filmów grozy, w których znajdę wątek z "nowością". Nowy dom, nowa dziewczyna/chłopak (która/y jest morderczynią/mordercą), nowy samochód, który zabija, nowe dziecko, nowa szkoła. Tego typu. Dzięki za propozycje! =)

prod USA albo Kanada - jest para która sobie idzie na wojaże po lasach (takie dzikie lasy jak w Kanadzie, no i chyba się gubią na szlaku, oczywiście nie mają pojęcia gdzie są, trochę się kłócą, być może pojawia się jakiś trzeci typ (nie wiem czy nie mylę z innym filmem), taki trochę thriller w ostępach leśnych, film...

więcej

zukam filmu o podobnej tematyce, oglądany na tyle dawno że nie mogę sobie przypomnieć, kto w nim gra ani odnaleźć tytułu filmu. Pamiętam tylko że to piękny film w którym akcja dzieje się równolegle w szpitalu i chyba w niebie, mianiwocie mężczyzna pokazuje dziewczynie jak wygląda życie 'w niebie', oprowadza po różnych...

więcej

Chodzi mi o filmy w stylu:
"Wujaszek Buck", "Pani Doubtfire", "Dama za burtą", "Dzika lokatorka" lub "Ojciec panny młodej". Lubię te filmy bo są śmieszne, ale nie przesadnie głupie oraz powstały w latach 80-90.
Z góry DZIĘKUJE :-D

Szukam FILMU - prawdopodobnie produkcja któregoś z krajów Azjatyckich.
Niestety nie wiele pamiętam ale mam nadzieje że ktoś coś będzie kojarzył :(

Film raczej stary - ale kolorowy :) , była w nim kobieta- demon (wyglądała jak duch, może pazury i kły), rodzina - któreś z jej członków miało chyba tajemnice z...

Hi
Szukam jakiegoś filmu, który jest związany w jakimś sensie z kolarstwem (górskim, szosowym).
Z góry thx