Szukam filmu o dziewczynie, ktora miala wyjechac na wakacje i wynajela swoj dom przyjaciolce, jednak zrezygnowala z wyjazdu i wrocila do domu. Okazalo sie ze mieszka juz tam jakis mezczyzna, ona postanowila tam zostac i ukrywala sie przed nim i przed swoimi znajomymi. Mozliwe ze to jakas francuska, romantyczna komedia....
więcejCzy mógłby mi ktoś pomóc, ponieważ dopiero założyłam konto i nie rozumiem jak można oglądać tu filmy.
Otóż jestem właśnie po seansie Strangerland, więc kto widział, ten wie o co mi chodzi - australijski outback, niekończące się pustynie, zaściankowa społeczność, brud, kurz, doskwierający upał i pot lejący się z czoła. Czy moglibyście polecić coś podobnego?
Innymi z tego rodzaju są np. Wake in Fright (przede...
Facet ma żonę, która nie może zajść w ciążę. Znajduje sobie kochankę która po pewnym czasie chce aby zerwał z żoną. Mężczyzna nie chce tego zrobić do tego żonie udaje się zajść w ciążę. Facet zabija kochankę (która jest w ciąży) i sąsiadkę (która go tam widywała) pozorując to tak aby wyglądało, że chciał okraść...
Od bardzo dawna szukam filmu który oglądałam pare lat temu. Pamietam urywki filmu miał on chyba pare części i był dość stary. Opowiadał o dziewczynie która była sprzedawana na targu niewolników i raz jak ja sprzedawali na jakiejś arenie to gdy ściągali jej chustę z piersi to sie zakrywała, pamietam tez scenę gdzie ta...
więcejWitam, poszukuje filmy psychologicznego, gościu w masce ptaka zabija ZŁYCH ludzi którzy wyrządzili innym krzywde tak samo jemu bo pedofil mu zgwałcił córke i zabił, jest przesluchiwany przez jakiegoś dziennikarza i opowiada mu jak to robił i czemu to robił , w czasie tego procesu niby tworzy sie jakby jego sekta pod...
więcejWitam! Próbuję odnaleźć pewien film, ale nie pamiętam tytułu. Był koleś, który nagrywał wszystkie momenty swojego życia na kasety. Pracował w jakiejś firmie ubezpieczeniowej. Miał zrobić jakąś reklamę zachęcającą ludzi do ubezpieczenia się w firmie, w której pracował. Wykorzystał do tego te wszystkie kasety, na których...
więcejWsadzaja gościa do więzienia żeby wydostal stamtąd jakiegoś tylko który chowa się w jakiś sciekach czy coś bo inaczej go tam zabija i więźniami kieruje taki murzyn, ktoś kojarzy?
Poszukuje bajki o Garibaldim. Bajka z dzieciństwa, podejrzewam ze z lat 80'. Ja ja widziałam na poczatku 90'. Chłopiec rozbitek, ktorym opiekuje sie starzec z biala broda, ma wiele zwierząt (nie jestem pewna, czy nie mówią ludzkkm głosem). Pod koniec, chyba w latarni, gdzie jest sztorm, okazuje sie, ze to Garibaldi....
więcejFilm oglądałem pare lat temu , był to horror , jeśli mnie pamięć nie myli o grupie studentów która wykopała zwłoki wampira , później chcieli go ożywić wkładając go do wanny pełnej krwi , później pojawił się też tam ktoś w rodzaju łowcy , miał długie włosy i był pochodzenia Azjatyckiego . Pamiętam tak małą jumpscenke...
więcej