Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje podobnych thillerow do
Medium z 2004
Rozkosz zabijania z 2006

kojarzy ktoś moze taki film romantyczny, chyba z 2015 roku, albo 2016. W filmie uczestniczyla pewna dziewczyna ktora potrafila niesamowicie grac na skrzypcach, poznala chlopaka ktory grał na gitarze. jesli chodzi o ja sama, to byla zamknieta w sobe, a chlopak jezdzil na koncerty z nia. Potem mieli sie rozstac, jednak...

więcej

Cześć. Poszukuje różnego rodzaju filmy o magach, smokach, robotach, czarodziejach. Wszystkie znane mam już obejrzane. Będę wdzięczna za jakiekolwiek tytuły może się coś ciekawego znajdzie co nie widziałam jeszcze. Z góry dziękuję wszystkim.

Cześć poszukuje dwóch thillerow oba lecialy w tvp 1 pamiętam urywki będę wdzięczna za pomoc
1 film opowiadał o kobiecie która odziedziczyła dom wille do której sie wprowadza po zabitej matce znajduje w rezydencji klucz który nie pasuje do żadnych dzwi.Byl tam tez adwokat znajomy rodziny to on właśnie zabil matkę...

więcej

Jak w temacie, po głowie chodzi mi film, którego nie potrafię odnaleźć. Charakterystyczna była scena na początku, gdzie protagonista (najprawdopodobniej uwodziciel i może nawet Johnny Depp, ale zaczynam po poszukiwaniach już wątpić) opowiada skąd pochodzi jego wrażliwość, empatia, wyczucie i uwielbienie kobiet. Scena...

więcej

Szukam dwóch filmów. Oba były kolorowe.

1 Film.

Akcja rozgrywała się w miasteczku. Kolory raczej były ciemno-niebieskie. Głównym założeniem filmu był atak robotów, miały chyba 4 długie "macki" i głowę zakończoną kulą. Wciągały ludzi i albo zabijały poprzez rozczłonkowanie, albo trzymały w takich klatkach....

naprawianiu przeszłości---i na Boga prosę nie wklejajcie mi odnośników do innych tematów--proszę tytuły sprawdzone i obejrzane--dobre filmy-pozdrawiam i liczę na pomoc

ozwiedziona para spotyka się w busie gdzieś na pustyni. Ktoś przykuwa ich do siebie kajdankami. Pewni ludzie ich ścigają. Kobieta chodzi po pustyni w sukni ślubnej, ponieważ wcześniej miała brać ślub ale dowiedziała się że jej wybranek zdradził ją z druhną.
Wiem , że nie za dużo konkretów.

Witam.
Poszukuję tytułu filmu, który oglądałem dobrych parę lat temu. W filmie policjant(?) miał ochraniać sędzie, bądź prokurator, której groziło jakieś niebezpieczeństwo. Z tego co pamiętam jej dom wyleciał w powietrze i wtedy oboje uciekali przed ludźmi, którzy ścigali tą kobietę. Być może ta kobieta nie była...

Poszukuje filmu thillera lecial kiedys na tvp 1 Pamietam tylko szczątki film opowiada o kobiecie ktora probuje odnaleźć zabójcę swojej siostry w tym celu przyjeżdża do domu w ktorym mieszkala jej siostra.Znajduje tam pamiętnik w ktorym jej zabita siostra pisze o tajemniczym mężczyźnie nazywa go ,,Cycero" kobieta...