Wydaje mi się, że to Amerykański film. Opowiada o mężczyźnie, który ma nadprzyrodzone moce, umiał latać. Na początku odgrywał zła rolę gdy lądował niszczył chodniki, zabierał rzeczy z sklepu bez płacenia. Całości nie pamiętam, ale była scena w której był napad na bank i on pomógł policji. Gdy policjantka dostała kulką...
więcej
Witam
Szukam filmu którego głównymi bohaterami były dwie siostry jedną z nich była chora psychicznie bała się wychodzić z mieszkania.Przygarneły sąsiada który spadł ze schodów
Witam, szukam pewnego filmu, który widziałem jak byłem mały. Z tego co pamiętam film był raczej z takich starszych. Film był o gościu, który przemieszczał się w czasie za pomocą wehikułu. Utkwiła mi w głowie jedna scena, kiedy nasz główny bohater przenosił się kolejny raz w czasie i zastał jedynie ciemność, okazało...
Cześć,
szukam filmu, który oglądałam kilka lat temu. Nie pamiętam zbyt dużo, ale może komuś coś zaświta. To co pamiętam: w filmie chyba po kolei ludzie budzili się w jakimś domku w środku lasu, potem szukali wyjścia z tego lasu bodajże, ale ciągle chodzili w kółko, potem się okazało, że to wszystko się dzieje w...
Cześć ostatnio oglądałem z dziewczyną 9 i pół tygodnia. Podobał sie jej ten film, ale troche zdenerwowało ją to że to zawsze kobieta jest naga a facet nie (chodzi o pokazanie części intymnych), wiec chciałbym zrobić jej przyjemność i obejrzeć jakiś ciekawy erotyk w którym pokazany jest peni** (jak np. w 9 songs)....
wiec tak poszukuje filmu o dwóch dziewczynach, wydaje mi się, że jest on francuski ale pewna nie jestem, akcja rozpoczyna się na promie, gdzie jedna z nich sciaga majtki by uwieść mężczyznę, potem chowa się w łazience przed nim gdzie spotyka druga głóna bohaterkę, na druga dziewczyna z poczatku jest typowa nieśmiała...
więcej
Nie widziałam jeszcze filmu Woda dla słoni, ale słyszałam, że bożyszcze nastolatek, pan
Pattinson mówi w nim po polsku, co wywołuje niebywałą wesołość wśród moich koleżanek.
Postanowiłyśmy zorganizować wieczór z filmami, bohaterami których są Polacy grani przez
amerykanów.
Czy ktoś przypomina sobie jakieś...
Może mi ktoś podesłać link do tego filmu z polskimi napisami http://www.filmweb.pl/film/Bumbai-1995-223736 Błagam :)
Wiecie może co to za film
Brzydka blondynka pracuje w knajpce z owocami morza
Pewnego dnia do baru przychodzi dwóch facetów. Pracują przy modelkach
Jeden w beretce na głowie daje temu drugiemu wyzwanie by zmienił tą brzydką dziewczynę w jedną z modelek.
Przyjmuje zakład.
Potem namawia do tego dziewczynę która się...
Chłopak razem ze swoją dziewczyną przyjechał do rodzinnej miejscowości. Tam spotkali się z jego eks, z którą był za czasów liceum. Późnym wieczorem chłopak odwiózł swoją dziewczynę do jakiegoś motelu (ponieważ była pod wpływem alkoholu i nie chciała pokazywać się w takim stanie jego rodzicom). Nie było tam wolnych...