Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej,
Szukam filmu, który kiedyś dawno temu w telewizji oglądałam- prawdopodobnie thriller o zabójcy, który sypał piaskiem w oczy lub oczy wydłubywał i w oczodoły sypał piasek. W ostatnich scenach mała dziewczynka zamknięta jest w rurze (?) gdzie są zapalone świeczki i jeśli one zgasną to ona umrze...
Mam nadzieje,...

więcej

Najprawdopodobniej grała tam Prue z Czarodziejek, ale nie jestem pewna. Mogła być to aktorka podobna do niej
Film opowiadał o kobiecie, która wprowadziła się do pewnego domu, niby spokojnie ale ktoś ja podglądał, gdy jej nie było wchodził do domu i ściągała firanki (?)
Niestety tylko tyle pamiętam, proszę bardzo o...

więcej

Akcja filmu opowiada o produkcji filmowej i aktorach w niej grajacych - nakrecany jest film z czasow wojny secesyjnej. Pamietam, ze dochodzi do awantury podkas krecenia sceny bitwy gdyz aktorzy nie chca aby stla tam dom ktorego w oryginale nie bylo. W ramach protesu wybiegaja nago...
Moze ktos kojarzy?

Czesc
szukam filmu, na który trafiłem jakiś czas temu późnym wieczorem po ciężkim powrocie :D.
W skrócie chodziło o to że jakas ciemnosc albo moze bardziej mrok rozszerzał sie i pochlanial ludzi- mniej wiecej. Tematem byl croatan albo croaton nie pamietam slowa :), moze ktos kojarzy z góry dzieki.

Oglądałam już jedną i on tam był młody, chyba dopiero zaczynał zabijać, miał przebłyski z takiego domku co był z siostrą.Najprawdopodobniej to było ' po drugiej stronie maski'. Który teraz obejrzeć? Jeśli bym mogła prosić to tytułami :3

jacyś młodzi chłopcy chcieli zapłacić prostytutce żeby się rozebrała, tak wiem że to był początek jakiegoś mega znanego sympatycznego filmu, ale co to był za film?

Na okladce horroru jest bodajze gramofon i plyta winylowa. Tytul prawdopodobnie zwiazany z muzyka. Opowiada o mezczyznie znajdujacym sie w opuszczonym miejscu i odtwarzajacym nagrania krzykow ofiar. Zna ktos moze taki film? :)

https://youtu.be/CW1_dUBzJV8?t =4m27s

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu. Film prawdopodobnie niemieckojęzyczny, ale mogę się mylić. Oglądałam go na kanale typy HBO, Filmbox. Opowiadał o młodym mężczyźnie(rudy-blond ,niemiecka uroda) i jego starszym znajomym. Pracowali razem w pewnej firmie. W filmie chodziło chyba o to ,że ten starszy wydawał artykuły, ale tak naprawdę pisał...

więcej