Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

poszukuję filmu oglądałem go parę ładnych lat temu. Pamiętam tylko jedną scenkę w szkole na lekcji jak nauczyciel mówił że każdy może być mordercą a gdy klasa zaczęła coś marudzić to podszedł i poderznął gardło jednemu z uczniów klasa zaczęła wiać a drzwi były zamknięte po chwili okazało się że tak naprawdę nie zabił...

więcej

Znalazłam go kiedyś i zapisałam tytuł chcąc obejrzeć, ale niestety nie mogę odnaleźć zapisku, a pamięć mnie zawodzi.
Tytuł jest na 90% angielski (lub pod takim go znalazłam w internecie) i na 90% akcja dzieje się w lesie.

Grupa znajomych podróżuje samochodem i zostają zatrzymani - na granicy bądź jakimś przejściu...

więcej

Witam :) Zna ktoś komedie rom., o rodzinie/ szukaniu miłości (tylko nie te najbardziej głupie i bez sensu)...
Np. Za jakie Grzechy Dobry Boze (2014)
Ojciec Panny Młodej (1991)
!Rodzinny Dom Wariatów (2005)!
Pewnego razu w Rzymie (2010)
Legalna Blondynka (2001)
Plan B (2010)
Dwoje nie do pary (2014)
27...

Witam, szukam tematu, który był bodajże o przyjemnych filmach pod względem kadrów, poniekąd majestatyczności i nie mogę go znaleźć, a szukałem już 4 raz.. i wciąż nie daje mi to spokoju. Wydaje mi się, ze post oscyluje pomiędzy 1-40 postem.. :D także jeżeli ktoś wpadł przypadkiem na owy temat bardzo proszę o...

Czy są jakies filmy gdzie bohater/owie zmienia/ją się w robaka/i?

Raczej nie horror oczywiście ;)

Może to tez byc animacja czy serial animowany albo serial

Szukam dwóch filmów, które oglądałam w dzieciństwie.

1. Film prawdopodobnie produkcji amerykańskiej, dramat o rozbudowanej akcji. Oglądałam go jakoś w 2004 lub 2006 roku na TVP1, TVN. Opowiada o dwóch kobietach jedna jest samotną matką (rozwiodła się z mężem) i wychowuje niepełnosprawnego chłopca (chłopiec jeździ na...

więcej

Nie pamiętam zbyt wiele, ale kojarzę pewien wątek, w którym jakaś kobieta porwała innej kobiecie dziecko (chyba zaraz po porodzie) i wmówiła jej mężowi, że to ich dziecko (on stracił pamięć). Bardzo proszę o pomoc

Witam :) Zna ktoś może komedie rom., o rodzinie (Tylko nie takie zupełnie głupie i bez sensu).
Np. rodzinny dom wariatów (2005)
Ojciec panny młodej (1991)
Dwoje nie do pary (2014)
Za jakie grzechy dobry Boże (2014)

Oraz 2-ga kategoria :) - Filmy pozytywne, szukanie sensu/drogi zyciowej, miłości itp.
Np. Dzika...

więcej

Szukam filmów, w których ,,główne'' role otrzymują pasożyty. Dzięki za wszelkie propozycje :)

Onar x Haju x Edzio x TMK aka Piekielny - Daj Mi Siłę (Nathis Blend) w tej piosence jest teledysk z filmu jaki to tytuł