Witam! Szukam pewnego filmu, niestety niewiele z niego pamietam. Jedyna rzecz którą kojarze to sytuacja gdy chyba dwoje ludzi stoi przed samą kamerą (chyba) na tamie, rozmawiaja o czymś za nimi porusza się mężczyzna, gdy do nich podchodzi zabija ich pistoletem.
Z góry dziekuje za pomoc
Jak widać na profilu zaliczyłem ponad 600 filmów i mam problem żeby znaleźć jakiś dobry film.. Możecie coś polecić? Jakieś ciekawe mniej znane firmy lub jakieś których nie widziałem? Mogą być z akcją w średniowieczu lub fantasy ale teraźniejsze tez mogą być
Tak jak w temacie. Film był dokumentem o dinozaurach. Główna część skupia się na młodym dinozaurze i jego rozwoju pod okiem matki od narodzin po dorosłość. Ukazane były tam też inne gatunki gadów, żyjące w tamtym okresie. Lektorem była K Czubówna. Stawiam iż film powstał między rokiem 1995 a 2006.
Ciekawą sceną,...
Witam, gdy byłem mały to oglądałem pewnien film, który bardzo mi się spodobał, możliwe że mi pomożecie. Anime to odpowiadało o chłopaku, który jak pamiętam potrafił przywołać armię nieumarłych żołnierzy. Pamiętam też, że udał on się do miasta gdzie miał walczyć z pewną dziewczyna, która była od niego wiele silniejsza....
więcej
Film był o 3 młodych osób lub dzieci (1 dziewczyna 2 chłopów) mieli kryjowke w lesie czy coś takiego...jeden z chłopów umarł i jego serce zostało przeszczepione dziewczynie lub chłopakowi i jak oni ze sobą później byli czy tam chcieli być ta osoba czuła ból w sercu jakby ten chłopak był zazdrosny.
Czy ktoś wie może...
Witam nie wiem czy to tutaj z tym jak coś sorki. Szukam filmu byl to chyba thiller albo psychologiczny o dwóch dzieciach dziewczynka byla starsza dziewczynka mlodsza i coś bylo,że oni je chyba zaadoptowali ta matka przebrana truła czymś jego brata a ta dziewczyna wielokrotnie chciała uciec to jej przebrany ojciec ją...
więcejWitam nie wiem czy to tutaj z tym jak coś sorki. Szukam filmu byl to chyba thiller albo psychologiczny o dwóch dzieciach dziewczynka byla starsza dziewczynka mlodsza i coś bylo,że oni je chyba zaadoptowali ta matka przebrana truła czymś jego brata a ta dziewczyna wielokrotnie chciała uciec to jej przebrany ojciec ją...
więcej