3 nastolatków idzie do więzienia mają chyba 15,,17,19 lat jeden z nich nazywa się Angel chyba, i na początku filmu jeden z nastolatków zabawiał się ze swoją dziewczyną. Podobno to film o ich borykaniu się z problemami kiedy dowiadują się, że w więzieniu są nikim.
Witam ;) Szukam filmu (kom. rom.) opowiadającego o mężczyźnie, który udaje (przed ojcem), ze swoją przyjaciółką ze sa para. Ojciec nigdy nie mogl zniesc, ze jego syn sypia z kazdą kobieta w zasiegu reki. Teraz umiera i syn chce sprawic mu przyjemnosc czy cos... I na koncu oni sie w sobie zakochuja itd. Zna może ktoś...
więcejBył to na pewno dramat. Opowiadał o dziewczynce która miałam bodajże z 14-15 lat. O ile się nie mylę była więziona przez co nie potrafiła się zresocjalizować, nie znała języka. Opiekowała się nią jakaś kobieta, chyba psycholog, która starała uczyć ją normalnego funkcjonowania. Pamiętam scenkę gdy dziewczynka siedziała...
więcejWitam,ten film oglądałam już bardzo dawno temu.Teraz chciałabym się dowiedzieć co to może być.Opowiadał o dziewczynce nad którą znęcał się ojciec i do wieku siedmiu lat nie nauczyła się mówić.Nie wiem czy słyszała ale miała nauczycielkę która uczyła ją języka i na pewno nie jest to opowieść o Helen Keller.Owa...
Witam poszukuje filmu !
W jednej ze scen znajdują się 3 postacie w maskach jedna z nich jest opuszczana w dół na kablach, natomiast pozostałe dwie wiszą na łańcuchach, nad nimi widać szklane zadaszenie, a wokół nich mnóstwo barierek..
witam!
poszukuję filmu który oglądałam w tv w latach 90. byl 3-odcinkowy, chyna thriller.
małżeństwo, 3 synów. Mężczyzna zdradza żonę-chyba prawniczkę, znęca się nad nią psychicznie a potem morduje kijem do bejsbola na stacji benzynowej w samochodzie na oczach najmłodszego dziecka. Jej siostra próbuje udowodnić jego...
Oglądany 5-7 lat temu w telewizji, możliwe że w TVP1.
Pamiętam tylko kilka szczegółów. Kobieta w czasie brania chemii traciła stopniowo włosy i chcąc sobie wynagrodzić utratę atrakcyjności, nosiła coraz krótsze spódniczki. Pewnego razu robotnicy, którzy zwykle gwizdali i oglądali się za nią, nie zwrócili na nią...