Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądany gdzieś 10 lat temu. Zaginął chłopak, który miał około 10 lat i się odnalazł po 8 latach. Tylko, że w stanie niezmienionym > wyglądał dokładnie tak samo jak wtedy, gdy się zgubił. Pewnie coś mniej znanego, ale jakby ktoś kojarzył to niech da znać.

Chodzi o pewien plakat z wypożyczalni kaset. Byłem mały ale zapamiętałem plakat przedstawiający gościa, który stał topless w jasnych jeansach i miał ręce całe we krwi a na twarzy krwiożercze spojrzenie i coś chyba było majstrowane przy oczach ów gościa. Może ktoś pamięta tytuł? Bardzo mnie ciekawi co to mógł być za...

Niestety Pamiętam tylko chłopaka, który ma czarne włosy. Ma on swoja przyjaciółkę(maja po 10 lat ) i chyba jedno z nich sie wyprowadza i potem spotykają sie po latach i zakochują sie w sobie

Szukam filmu którego akcja dzieje się w akademiku. Film zaczyna się od przyjazdu do akademiku, jeden student udaje niepełnosprawnego (chodzi przygarbiony), jego kolega zakłada się z dziewczyną o 10 000 że nie da rady go uwieść, ona się zgadza. Wszystko nagrywają i później wykorzystują przeciwko niej gdy spotyka się...

Film opowiadał o mieście w stylu Dzikiego Zachodu gdzie toczyły się walki z Indianami. Najpierw mężczyźni pojechali walczyć, a po nich kobiety, zostawiając dzieci same w mieście, w bodajże kościele. Wtedy obowiązki rodziców przejęły dzieci i jakoś tam żyli w tym mieście :) Potem było że jeden młody Indianin uratował...

więcej

vvnvbn

Nie mam na myśli "W stronę Słońca", gdzie nasza gwiazda traciła swoją jasność, ale film, gdzie miała miejsce odwrotna sytuacja. Kilka miesięcy temu oglądałam filmwebowy profil tego filmu i najwidoczniej musiałam zapomnieć o oznaczeniu go do obejrzenia. Pamiętam, że zdjęcia z filmu były jakby prześwietlone, bardzo...

Widzialem kiedys taki film, ktory opowiada o bardzo zdolnym zawodniku, ktorego wspaniala kariera ulega przedwczesnemu zakonczniu, na wskutek jakiegoś wypadku. Potem po wielu latach, powraca do ligi pod innym imieniem i nazwiskiem... Na poczatku mu nie idzie, ale z czasem odzyskuje swoja dawna forme...

Ktos kojarzy?

więcej

Witam,

szukam filmu. Głównym bohaterem był mężczyzna chyba zaręczony wyjechał na jakiś czas i dziewczyna do niego zadzwoniła i pomyślał, że ona opowiada o jakimś kochanku, a w rzeczywistości o psie. Postanowił sobie zrobić nagie zdjęcie z kobietą i wysłał je pocztą. Potem gonił tego listonosza/kuriera po całym...

chyba grecki, co facet trzyma swoją rodzinę (córki?) odizolowane od świata zewnętrznego? Film z ostatnich lat chyba dosyć znany, dramat...