Witam szukam filmu sądze ,że jest z przedziału 2010-2015. Ogólnie akcja odbywa się w ala "Mc" , gdzie dzwoni mężczyzna podający się za policjanta i mówi szefowej na zmianie ,że jedna z jej pracownic okradła klijentke i każde ją przetrzymać do jego przyjazdu , następnie każde ją przeszukać , rozebrać, każe jej zrobić...
więcej
Witam, może pomoże mi ktoś z was znaleźć jakieś ciekawe filmy ;)
Cierpię na niedosyt filmów z mrocznym klimatem dziejących się w dawnych czasach. Najbardziej interesują mnie czasy późnego średniowiecza, ale zadowolę się wszystkim co dzieje się tak powiedzmy do końca XIX wieku. Do tego chciałabym dołożyć by film miał...
Witam, poszukuję filmu, w którym bohater jeździł Cadillac Eldorado Biarritz, prawdopodobnie niebieskim z uszkodzonym bokiem, w tym filmie naprawiają mu to auto, ale to prawdopodobnie wątek poboczny. Czy ktoś może pamięta ten film?
Witam
Szukam filmu z gatunku Horror. Dla mojego chłopaka, opowiedział mi o nim, że chciałby obejrzeć ale nie pamięta tytułu.
Akcja filmu rozgrywa się na pustyni, ludzie (prawdopodobnie żołnierze), toczą walkę na pustyni z ponoć (zakonnikami), Ci zakonnicy rzucają jakimiś talerzami czy czymś srebrnym w ludzi i przez...
Prawdopodobnie biograficzny, o staraniach nauczycielki, aby poprawić możliwości nauczania uczniów. Film miał chyba 2 części, akcja działa się w XIX lub pierwszej połowie XX wieku. Film leciał dawno temu na Zone Europa.
Pamiętam oglądałam kiedyś dość dziwny film w telewizji. Chodziło o to, że była para i kobieta zaszła w ciążę. Wtedy facet zaczął się bardzo denerwować i okazało się, że bodajże jego brat jest karłem i on bał się, że ich dziecko też nim będzie. Pamiętam, ze potem się rozstali i ta kobieta zapoznała się z tym bratem...
Pamiętam, że w filmie bohater został nagle przeniesiony do świata gdzie był tylko jego dom a reszta to było białe tło, z góry dzięki za odpowiedź
szukam filmu w ktorym akcja polgala na tym ze uczniowie siedzacy w klasie tworzyli scenariusz tego co się stanie bo wybuchu bomby. każdy dostawal kartke z zawodem i tym co potrafi robic i było 20 osob, ale 10 wykluczali na podstawie tego co może im się przydac po wyjscu ze schronu.
Poszukuję filmu takiej tresci- pewna (chyba)studentka z niemiłymi doswiadczeniami z domu rodzinnego wyjezdza na ferie swiateczne ze swoja kolezanką do jej domu i rodziny. Kolezanka okazuje sie byc córka b bogatych ludzi. Brat tej kolezanki był b zanym i cenionym pianista. Pewnej nocy do tego domu wkrada sie jakis...