Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dzień dobry. Poszukuję filmu, którego fragment widziałem jakiś czas temu. Możliwe, że to był serial.
Akcja na pewno dzieje się w przyszłości, możliwe, że klimat postapo. Bohaterami jest grupa żołnierzy, mają biało-niebieskie pancerze, hełmy. W ich uzbrojeniu na pewno był karabin połączony z piłą.
Wiem, że nie za...

Na co najbardziej czekacie

Jak w temacie, niestety przypominam sobie niewiele:
- jakieś tajne stowarzyszenie, w którym jest chłopak
- dziewczyna pisze chyba o tej grupie artykuł
- kojarzę, że zabrał ją na jakieś spotkanie/imprezę w lesie, wszyscy byli na biało, nocowali w namiotach
- skakali razem z jakiejś platformy w strojach z innej...

Thriller. O porwaniach dzieci z jakiejś wioski. Oskarżono młodą dziewczynę, a na końcu okazało się, że tak naprawdę działała ona w organizacji, która pomagała tym dzieciom.

Chodzi mi o film w którym trenowali dzieciaki do wali z stotkami jako niby "symulacja", a okazało się na końcu filmu, że to nie symulacja, lecz prawda i chłopak zgładził całą populacje.

Siemano, mam dla was weteranow filmowych nielada zagadke. Zaczynajac od poczatku 5 lat temu z kolegami ogaldalem film cos tylko komedia-western, zapomnialem o nim calkowicie aż nagle ni z gruchy ni z pietruchy sniły mi sie urywki z tego filmu i mnie wzieło zeby obejrzec go jeszcze raz.
To tak jedyne rzeczy ktore o...

więcej

Hej wszystkim.
Mam jedno pytanie odnośnie filmu Lockout (2012),a odnośnie czy jest jakiś film podobny do niego?A dokładniej chodzi mi o film akcji albo coś podobnego żeby coś się działo z śmiesznymi tekstami takimi jakie były właśnie w Lockout.I jeszcze jedno żeby film miał fajną grafikę/fabułę.
Dzięki wszystkim

Była taka wioska na wschodzie tacy powiedzmy sobie umownie że Rosjanie, tereny na pewno na wschód i północ bo w śniegu raczej i mieli na pieńku z takimi jakby (ninja - czarno ubrani zabójcy). Film miał świetną finałową scenę walki pomiędzy tymi grupami. Pamiętam że jeden z "Rosjan" zamknął się z łukiem w szopce i nie...

więcej

Jakie polecicie filmy każdego gatunku z roku 2015-2016 ?

Dawno temu oglądałem film w którym małemu chłopakowi w jego domu zabili rodzinę (jego ojciec był chyba prokuratorem). Potem on po latach wyrównał porachunki.